Blade: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του MCU με τον Mahershala Ali

Από τον Wesley Snipes πάμε στον νέο βαμπιροκυνηγό του βραβευμένου με Όσκαρ, Mahershala Ali
08 Ιουνίου 2022 22:56
Blade: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του MCU με τον Mahershala Ali

Καιρός ήταν να μάθουμε επιτέλους πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου Blade, στο οποίο θα συστηθούμε στον νέο βαμπιροκυνηγό του MCU που θα τον υποδυθεί ο Mahershala Ali. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το project είχε ανακοινωθεί ως μέρος του Phase 4 στην τεράστια San Diego Comic-Con του 2019 από τον επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige

Τώρα μέσα από το Production List, το ίδιο site που διέρρευσε τη reboot σειρά του Daredevil για το Disney+, μαθαίνουμε ότι τα γυρίσματα του Blade θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου στην Ατλάντα και τη Νέα Ορλεάνη. 

Μάλιστα δόθηκε και μια σύντομη σύνοψη που λέει "Είναι γνωστό ως ο κυνηγός των βαμπίρ, μισός θνητός και μισός αθάνατος, ο οποίος προσπαθεί να απαλλάξει τον κόσμο από τα βαμπίρ, ως έναν τρόπο για να εκδικηθεί τη μητέρα του που την σκότωσε ένα βαμπίρ την ώρα που γεννούσε τον ίδιο." 

Τη σκηνοθεσία του Blade έχει αναλάβει ο Bassam Tariq σε σενάριο της Stacey Osei-Kuffour. Το μέχρι στιγμής cast περιλαμβάνει τον Delroy Lindo του Da 5 Bloods και τον Aaron Pierre του The Underground Railroad σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Εδώ και χρόνια η Marvel προσπαθούσε να κάνει reboot τον χαρακτήρα εντός του MCU και πλέον με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness και το Moon Knight να έχουν αναφερθεί ή βουτήξει στα υπερφυσικά στοιχεία του MCU θεωρείται θέμα χρόνου. 

Άλλωστε στην post-credits σκηνή των Eternals είναι πλέον γνωστό ότι ακούγεται να μιλάει στον Dane Whitman του Kit Harington την ώρα που πάει να πιάσει το σπαθί του Black Knight.