Madame Web: Η Isabela Merced θα παίξει στη νέα Spider-Man Universe ταινία της Sony

Η σταρ του "Dora and the Lost City of Gold" είναι το νεότερο μέλος του Sony's Spider-Man Universe
02 Ιουνίου 2022 15:50
Madame Web: Η Isabela Merced θα παίξει στη νέα Spider-Man Universe ταινία της Sony

Το Madame Web συνεχίζει να προσθέτει νέα πρόσωπα στο cast του τα οποία μέχρι τώρα παραμένουν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση.

Το Deadline μεταδίδει ότι η Sony Pictures πρόσθεσε στο cast της ταινίας την Isabela Merced σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

Πρόκειται για την σταρ της ταινίας της "Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας" με τίτλο "Dora and the Lost City of Gold", έπαιξε επίσης στο "Transformers: The Last Knight" αλλά και πλάι στον Jason Momoa στο θρίλερ δράσης, "Sweet Girl", για το Netflix. 

Η Merced θα συμπρωταγωνιστήσει πλάι στην Dakota Johnson που θα υποδυθεί την Madame Web, καθώς και τις Sydney Sweeney του "Euphoria" και Celeste O'Connor του "Ghostbusters: Afterlife" που επίσης δε γνωρίζουμε επίσημα τους ρόλους τους. 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η S.J. Clarkson (Marvel's The Defenders, Jessica Jones) σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless που ευθύνονται για το "Morbius". Σύμφωνα με μια πρόσφατη περιγραφή "το Madame Web θα είναι η Origin ιστορία της μάντισσας που οι ψυχικές της δυνάμεις την επιτρέπουν να δει τον Αραχνοκόσμο.

To Madame Web αναμένεται στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου 2023.