Javier Bardem: “Το Dune: Part 2 θα εκπλήξει τους πάντες”

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για το πολυπόθητο sequel
31 Μαΐου 2022 09:57
Javier Bardem: “Το Dune: Part 2 θα εκπλήξει τους πάντες”

Ο Javier Bardem αποκάλυψε πως έχει διαβάσει ήδη το script για το Dune: Part 2 και πιστεύει ότι θα εκπλήξει το κοινό. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Stilgar, τον αρχηγό της φυλής Fremen που ο Paul Atreides (Timothée Chalamet) συναντάει προς το τέλος της ταινίας.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A στις Κάννες, ο Bardem είπε δυο λόγια από το επερχόμενο sequel και μπορείτε να δείτε τί είπε παρακάτω:

Έχω διαβάσει το draft του σεναρίου και νομίζω ότι έχει γίνει καταπληκτική δουλειά συνθέτοντας τα γεγονότα με τέτοιο τρόπο που θα εκπλήξει το κοινό. Δε θα εκπλαγούν πολλοί με αυτό που θα συμβεί, προφανώς, επειδή θα έχουν διαβάσει το βιβλίο, αλλά θα εκπλαγούν με τον τρόπο που συνθέσαν όλα τα κομμάτια. Με συγκίνησε πολύ.

Είναι μία ταινία που είναι “γεμάτη” και μπορείς να νιώσεις το βάρος της και ταυτόχρονα μπορείς να απολαύσεις τη θεαματικότητα που προσφέρει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην έρημο με αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Τα νέα πρόσωπα του cast του Dune: Part 2 περιλαμβάνουν τους Christopher Walken ως Emperror Shaddam IV, Florence Pugh (Black Widow, Midsommar) που θα παίξει την κόρη του Αυτοκράτορα, Princess Irulan, και τον  Austin Butler (Elvis) στο ρόλο του Fey-Rautha, ανηψιό του Baron Harkonnen του Stellan Skarsgard.

Για το sequel επιστρέφουν στους ρόλους τους οι: Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam, και Javier Bardem ως Stilgar. Tα γυρίσματα του Dune 2 ξεκινούν τον Ιούλιο σε σκηνοθεσία φυσικά του Denis Villleneuve.

To DUNE: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023.