Η κόρη του Dwayne Johnson δεν πιστεύει ότι ο μπαμπάς της είναι ο Maui από το Moana αφού είναι ο…”The Rock”

Δείτε το γλυκύτατο βίντεο με εκείνον και την 4χρονη Tiana
31 Μαΐου 2022 08:35
Η κόρη του Dwayne Johnson δεν πιστεύει ότι ο μπαμπάς της είναι ο Maui από το Moana αφού είναι ο…”The Rock”

Ο Dwayne "The Rock" Johnson ανέβασε ένα πολύ γλυκό βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram παρέα με τη μικρή 4χρονη κόρη του. Όπως αναφέρει ο διάσημος ηθοποιός στην περιγραφή, η Tiana, είναι μεγάλη fan του Moana της Disney και ακόμα δεν πιστεύει πως ο μπαμπάς της έχει δανείσει τη φωνή του στον Maui.

Αυτό το γλυκό βίντεο με την κόρη του ήρθε στη δημοσιότητα πριν μερικές μέρες και ο The Rock σημειώνει ότι η κόρη του αρνείται να πιστέψει πως ο μπαμπάς της έχει δώσει τη φωνή του στον Maui, “αφού είναι ο The Rock”.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Μόλις έγινε τεσσάρων και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μπαμπάς της είναι ο MAUI, ο χαρακτήρας από την αγαπημένη της ταινία Moana της Disney. Μου λέει συνέχεια: Μπαμπά, δεν είσαι ο Maui, είσαι ο “The Rock”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο The Rock ανεβάζει κάτι στα social media με την κόρη του, καθώς στο παρελθόν είχε ανεβάσει ένα βίντεο για το πως πρέπει να πλένει τα χέρια της, ενώ παράλληλα «ράπαρε» ένα τραγούδι από το Moana της Disney.

Τέλος, το Moana θα συνεχιστεί κατά κάποιον τρόπο στο Disney Plus με μία σειρά που είχε αποκαλυφθεί παλιότερα και προορίζεται να κυκλοφορήσει το 2024, με τον David G. Derrick Jr. ως σκηνοθέτη.