Το Madame Web με την Sydney Sweeney απέκτησε νέο μέλος στο cast

Μια από τις επερχόμενες ταινίες του Sony's Spider-Man Universe
25 Μαΐου 2022 15:39
Το Madame Web με την Sydney Sweeney απέκτησε νέο μέλος στο cast

Σιγά-σιγά ετοιμάζεται για να μπει στο πλατό το Madame Web μια από τις επερχόμενες ταινίες του Sony's Spider-Man Universe της Sony Pictures. Όπως μεταδίδει το Variety ένα νέο μέλος προστέθηκε στο cast της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί η Sydney Sweeney του "Euphoria" και η Dakota Johnson της τριλογίας "Fifty Shades".

Ο λόγος για την Celeste O'Connor που πρόσφατά έπαιξε στο Ghostbusters: Afterlife, ωστόσο, τίποτα δεν έγινε γνωστό για τον ρόλο που θα υποδυθεί. 

Διάφοροι εντός του project, περιγράφουν αυτή την ταινία σαν μια αραχνοέκδοση του "Doctor Strange" της Sony."Οι insiders αναφέρουν ότι εξαιτίας των ψυχικών δυνάμεών της είναι στην ουσία η βερσιόν του Doctor Strange της Sony." Όπως ακούγεται, η Madame Web θα έχει ικανότητες και ρόλο ισάξιο με αυτόν του Doctor Strange στο MCU, καθώς θα μπορεί κατά μία έννοια να ταξιδεύει μέσα από το Multiverse.

Φημολογείται όμως ότι η Dakota Johnson θα υποδυθεί την ίδια τη Madame Web, ενώ η Sweeney την "Black Cat". Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η S.J. Clarkson (Marvel's The Defenders, Jessica Jones) σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless που ευθύνονται για το "Morbius". 

To Madame Web αναμένεται στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου 2023.