Dune Part 2: O Austin Butler ξεκίνησε να προπονείται για τον ρόλο του ως Feyd-Rautha

Εντατικές προπονήσεις σε μάχες σώμα με σώμα για να μπει στο πετσί του ρόλου
25 Μαΐου 2022 14:04
Dune Part 2: O Austin Butler ξεκίνησε να προπονείται για τον ρόλο του ως Feyd-Rautha

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ, DUNE του Denis Villeneuve αναμένεται να πατήσει στο πλατό σε μερικούς μήνες για το ξεκίνημα των γυρισμάτων. Τώρα ένας εκ των νέων αστέρων του cast, ο Austin Butler επιβεβαίωσε και ο ίδιος πως θα συμμετέχει στο Dune: Part 2 στο ρόλο του Feyd-Rautha, την ώρα που όλο το κινηματογραφόφιλο κοινό περιμένει να τον δει ως Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Baz Luhrmann. 

Μιλώντας στους New York Times ο ηθοποιός μίλησε για το ότι ξεκινά ήδη εντατικές προπονήσεις σε μάχες σώμα με σώμα και ειδικά με μαχαίρια, καθώς οι μάχες στον κόσμο του Frank Herbert γίνονται κυρίως με σπαθιά και μαχαίρια. 

 

Τα νέα πρόσωπα του cast του Dune: Part 2 περιλαμβάνουν τους Christopher Walken ως Emperror Shaddam IV, Florence Pugh (Black Widow, Midsommar) που θα παίξει την κόρη του Αυτοκράτορα, Princess Irulan, και τον  Austin Butler (Elvis) στο ρόλο του Fey-Rautha, ανηψιό του Baron Harkonnen του Stellan Skarsgard. 

Για το sequel επιστρέφουν στους ρόλους τους οι: Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam, και Javier Bardem ως Stilgar. Tα γυρίσματα του Dune 2 ξεκινούν τον Ιούλιο σε σκηνοθεσία φυσικά του Denis Villleneuve.

To DUNE: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023.