Διέρρευσε το trailer του Mission: Impossible 7 στα social media - Πανικός στην Paramount

Πότε όμως θα κυκλοφορήσει επίσημα το sequel με τον Tom Cruise;
22 Μαΐου 2022 19:05
Διέρρευσε το trailer του Mission: Impossible 7 στα social media - Πανικός στην Paramount

Φαίνεται πως εδώ και αρκετές ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει το πρώτο trailer του Mission Impossible 7 - Dead Reckoning: Part 1, προκαλώντας πανικό στην εταιρία παραγωγής Paramount Pictures, η οποία προσπαθεί συνεχώς να τα "κατεβάζει" λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. 

Η προσπάθειες όμως μοιάζουν να πέφτουν συνεχώς στο κενό καθώς τόσο το Twitter όσο και το Reddit, φιλοξενούν το trailer και χιλιάδες -αν όχι εκατομμύρια- χρήστες έχουν προλάβει να το δουν. Την εγκυρότητα του trailer την επιβεβαιώνουμε και πράγματι...κόβει την ανάσα με τις σκηνές δράσης που πάλι ο Tom Cruise θα πρωταγωνιστεί. 

Πότε όμως θα κυκλοφορήσει επίσημα; Διάφορες πηγές κάνουν λόγο πως το ντεμπούτο του trailer του "Dead Reckoning: Part 1" θα γίνει μαζί με την πρεμιέρα του Top Gun: Maverick (26 Μαίου). 

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την 5η και την 6η ταινία του franchise. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety η πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.