Deadpool 3: Επίσημη ενημέρωση για το sequel με ξεκαρδιστικό tweet αλά Ryan Reynolds

Που βρίσκεται η πρόοδος της παραγωγής για το άκρως αναμενόμενο sequel;
18 Μαΐου 2022 22:35
Deadpool 3: Επίσημη ενημέρωση για το sequel με ξεκαρδιστικό tweet αλά Ryan Reynolds

Προφανώς και κάθε επίσημο νέο από την παραγωγή του Deadpool 3 δε θα ήταν μια τυπική ανακοίνωση ή κάποιο συνηθισμένου στιλ teaser. Ο επίσημος λογαριασμός των ταινιών στο Twitter έσπασε τη σιωπή του μετά από πάρα πολύ καιρό για να δώσει μια "ενημέρωση' για το που βρίσκεται η παραγωγή, στο γνωστό Ryan Reynolds τύπου χιούμορ. 

"Έχουμε κλειδώσει τις διαφημίσεις εταιριών. Η πλοκή, οι χαρακτήρες και το σενάριο είναι τα επόμενα! γράφει χαρακτηριστικά το tweet, που είναι τίγκα στα easter eggs. Κυρίως γιατί τρολάρει τόσο τις επιχειρήσεις που διατηρεί ο Ryan Reynolds όσο και τις τοποθετήσεις προϊόντων που γίνονται σε τόσο μεγάλες blockbuster παραγωγές. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι στις ταινίες της Marvel Studios οδηγούν κυρίως Audi αυτοκίνητα μιας και η εταιρία έχει πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια για να φιγουράρει τα αυτοκίνητά της. 

Έτσι η φωτογραφία περιέχει τοποθετήσεις προϊόντων από το "Aviation Gin", την εταιρία κινητής τηλεφωνίας "Mint Mobile" στο τζάκετ του Rob Delaney, το λογότυπο της διαφημιστικής Maximum Effort, και μια αφίσα της ποδοσφαιρικής ομάδας, Wrexham FC, αλλά και το λογότυπο της MNTM, ενός software για digital agencies, πίσω στην τηλεόραση. 

Δείτε την ανάρτηση της Marvel: 

Το τρολάρισμα φαίνεται πως θα συνεχιστεί κάθε φορά που θα μαθαίνουμε "νέα" από την πρόοδο του Deadpool 3, καθώς η ταινία έχει προχωρήσει προφανώς πολύ παραπάνω. Πρόσφατα μάθαμε ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Shawn Levy του "Free Guy" και του "Adam Project". 

Doctor Strange 2: Παραλίγο να εμφανιζόταν ο Deadpool του Ryan Reynolds, αλλά γιατί δεν έγινε;

Αυτό που αφήνει να εννοηθεί η Marvel Studios είναι πως δε βιάζονται να γυρίσουν την ταινία μέχρι να βρουν τη χρυσή τομή στο σενάριο, μιας και το πρόγραμμά κυκλοφοριών του MCU είναι ασφυκτικά γεμάτο μέχρι το 2023.