Η νέα ταινία της Pixar, "Elemental" έρχεται το καλοκαίρι του 2023 - Πρώτο concept art

Μια εντελώς φρέσκια ιδέα θα μας χαρίσει το λατρεμένο στούντιο
16 Μαΐου 2022 20:45
Η νέα ταινία της Pixar, "Elemental" έρχεται το καλοκαίρι του 2023 - Πρώτο concept art

Ένα πολύ καλό σερί διανύει η Pixar τελευταία με μια μίξη από sequel/spinoffs και καινούργιων ταινιών, όπως το πρόσφατο "Turning Red" (βρείτε το review μας εδώ), το "Luca" αλλά και το "Soul", ενώ προ των πυλών βρίσκεται η κυκλοφορία του 'Lightyear', βασισμένο στο σύμπαν του "Toy Story". 

Το στούντιο της Disney αποκάλυψε την 27η ταινία του με τίτλο "Elemental", το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, σε σκηνοθεσία του Peter Sohn που στο παρελθόν έχει χαρίσει το "The Good Dinosaur" αλλά και το μικρού μήκους "Partly Cloud". 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του αυτή θα διηγείται την ιστορία ενός αταίριαστου ζευγαριού των Ember και Wade, που μένουν σε μια πόλη όπου οι κάτοχοι της φωτιάς, του νερού και της γης συνυπάρχουν. Αυτή η φλογερή γυναίκα και ο άνετος τύπος θα ανακαλύψουν πως έχουν κάτι στοιχειώδες: πόσα κοινά μοιράζονται μεταξύ τους. 

Δείτε το νέο concept art του Elemental: 

Το Elemental είναι εμπνευσμένο από την παιδική ηλικία του Sohn, ο οποίος ήταν μετανάστης από την Κορέα στις αρχές των '70s και όπως ο ίδιος λέει: 

Η πλοκή του βασίζεται στα κλασικά στοιχεία της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα. Κάποια στοιχεία ταιριάζουν μεταξύ τους και κάποια άλλα όχι, αλλά τι θα γινόταν εάν αυτά τα στοιχεία ζωντάνευαν; 

Το Elemental θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2022.