Το πρώτο trailer του Inside Out 2 είναι εδώ και φέρνει το αίσθημα του άγχους!

Η “Χαρά“ θα τα βρει πιο σκούρα αυτή τη φορά!
09 Νοεμβρίου 2023 18:09
Το πρώτο trailer του Inside Out 2 είναι εδώ και φέρνει το αίσθημα του άγχους!

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος που είχαμε να μάθουμε νέα για το sequel της ταινίας "Τα Μυαλά Που Κουβαλάς" (Inside Out) από την ανακοίνωσή της στην D23 Expo του 2022. Τώρα, η Disney και η Pixar είναι έτοιμες να δώσουν μια πρώτη χορταστική ματιά στο Inside Out 2, που αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι και για το τι θα περιμένουμε από τα νέα αισθήματα της έφηβης πλέον Riley. 

Μετά την μετακόμιση της Riley από τη Μινεσότα στο Σαν Φρανσίσκο, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον. Η Χαρά (Joy) της Amy Poehler και η υπόλοιπη παρέα έρχεται αντιμέτωπη με ένα νέο συναίσθημα που εισέρχεται στο μυαλό της Riley: το Άγχος. Στο ρόλο της "Anxiety" συναντάμε την Maya Hawke του Stranger Things, η οποία δανείζει τη φωνή της στο συναίσθημα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια συναισθημάτων της Riley, μιας και δεν έχει καμία διάθεση να κάτσει πίσω και να απολαύσει τη βόλτα. Πώς θα αντιδράσουν όμως η Λύπη, ο Φόβος, η Αηδία και ο Θυμός; 

Όλα αυτά μαζί με την ταραχώδη εμπειρία της εφηβείας, θα βρουν τη Riley σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ συναισθημάτων, καθώς κινδυνεύει να χάσει όχι μόνο τους φίλους της αλλά και την οικογένειά της. 

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι αρκετά ονόματα του voice cast όπως ο Bill Hader (Fear) και η Mindy Kaling (Disgust) λείπουν από το Inside Out 2, ενώ παρέμεινε η Poehler ως Joy, o Lewis Black (Anger) και η Phyllis Smith ως Sadness. Όπως ενημέρωσε η Disney στο επίσημο cast ηθοποιών αντικαταστάθηκαν από τους Tony Hale και Liza Lapira αντίστοιχα. 

Δείτε το πρώτο trailer του Inside Out 2

Η πρώτη ταινία Inside Out είχε βραβευτεί με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων από την Ακαδημία το 2016 και αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς με εισπράξεις άνω των $858 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Το Inside Out 2 (Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2) θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2024