Το επίσημο trailer του Inside Out 2 σάς προσκαλεί σε μία ολοκαίνουργια περιπέτεια γεμάτη...άγχος!

Παρουσιάζει και νέους χαρακτήρες
07 Μαρτίου 2024 23:00
Το επίσημο trailer του Inside Out 2 σάς προσκαλεί σε μία ολοκαίνουργια περιπέτεια γεμάτη...άγχος!

Η Pixar κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Inside Out 2, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Pixar παρουσιάζει τους Envy, Boredom και Embarrassment, τα νέα συναισθήματα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά η Riley, ενώ παράλληλα θέλει να σας δώσει μια ακόμη ματιά και από τους άλλους χαρακτήρες.

Μετά την μετακόμιση της Riley από τη Μινεσότα στο Σαν Φρανσίσκο, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον. Η Χαρά (Joy) της Amy Poehler και η υπόλοιπη παρέα έρχεται αντιμέτωπη με ένα νέο συναίσθημα που εισέρχεται στο μυαλό της Riley: το Άγχος. Στο ρόλο της "Anxiety" συναντάμε την Maya Hawke του Stranger Things, η οποία δανείζει τη φωνή της στο συναίσθημα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια συναισθημάτων της Riley, μιας και δεν έχει καμία διάθεση να κάτσει πίσω και να απολαύσει τη βόλτα.

Μαζί με την Amy Poehler ως Joy, θα ακούσετε και τις φωνές των Phyllis Smith ως Sadness, Lewis Black ως Anger, Tony Hale ως Fear και Liza Lapira ως Disgust.

Το πρώτο trailer του Inside Out 2 είναι εδώ και φέρνει το αίσθημα του άγχους!

Η πρώτη ταινία Inside Out είχε βραβευτεί με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων από την Ακαδημία το 2016 και αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς με εισπράξεις άνω των $858 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Inside Out 2 της Pixar αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουνίου. Βρείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.