Guardians of the Galaxy 3: Και ο Dave Bautista αποχαιρετά τον Drax του (ΦΩΤΟ)

Ένας-ένας αποχαιρετούν με συγκινητικά posts το franchise
10 Μαΐου 2022 00:00
Guardians of the Galaxy 3: Και ο Dave Bautista αποχαιρετά τον Drax του (ΦΩΤΟ)

Ένας-ένας από τους ηθοποιούς που έπαιξαν τους Guardians αποχαιρετούν το λατρεμένο franchise που σκηνοθέτησε ο James Gunn. Τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol.3 ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες για όλο το cast και μετά το συγκινητικό αντίο του James Gunn, ήταν σειρά του Dave Bautista να αναρτήσει το δικό του "αντίο". 

Ίσως το πιο συγκινητικό από όλα, καθώς ο Bautista έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οφείλει πολλά στον Gunn που τον επέλεξε για αυτόν τον ρόλο. Στην ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε την παρέα τον Guardians και τον ρόλο του Drax, με το hashtag #GoodbyeDrax

Εδώ και καιρό άλλωστε ο πρώην superstar του WWE είχε αναφέρει ότι το GotG Vol. 3 θα είναι η τελευταία του παράσταση, και με αυτό μόλις το επιβεβαίωσε. Γενικότερα το τρίτο κεφάλαιο των Guardians θα σηματοδοτήσει το τέλος εποχής αυτής της φουρνιάς τους. 

Δείτε την φωτογραφία του Bautista: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super Duper Fly (@davebautista)

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Δεν έχω βρει τα λόγια ακόμα. Τελείωσε τόσο ξαφνικά και ήδη πήγαινα προς την επόμενή μου ταινία πριν καν προλάβω να τα επεξεργαστώ. Το τέλος ενός ταξιδιού που μου άλλαξε τη ζωή. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.