Guardians of the Galaxy 3: Το συγκινητικό αντίο του James Gunn στους "Guardians" του (ΦΩΤΟ)

Μια δεκαετία μετά αποχαιρετά την κοσμική παρέα του στο MCU
08 Μαΐου 2022 15:10
Guardians of the Galaxy 3: Το συγκινητικό αντίο του James Gunn στους "Guardians" του (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες αφότου επιβεβαίωσε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου Guardians of the Galaxy Vol. 3 ακριβώς ένα χρόνο πριν την καθορισμένη πρεμιέρα της, ο James Gunn επιφύλασσε μια ακόμη ανάρτηση, πιο συγκινητική αυτή τη φορά. 

Με μια φωτογραφία από την κλακέτα της παραγωγής από την τελευταία σκηνή που γύρισαν, ο σκηνοθέτης θέλησε να αποχαιρετήσει τους "Guardians" του με ένα εγκάρδιο μήνυμα λέγοντας: 

Μετά από 100 ημέρες γυρισμάτων και πάνω απο 3000 πλάνα αυτή είναι η κλακέτα από το τελευταίο πλάνο του #GotGVol3, από εμένα και το συνεργείο μου. Ήταν μια εύκολη σκηνή με τον Rocket να κάθεται, μια πρώτη με τον Sean Gunn και έκανα υπερπροσπάθεια για να μην βάλω τα κλάματα επι τόπου. 

Και συνέχισε γράφοντας: 

Πέρασα την πλειοψηφία των τελευταίων δέκα ετών της ζωής μου δουλεύοντας και σκεπτόμενος συνεχώς τους Guardians. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο με τα εφέ και το μοντάζ αλλά ήταν μια σημαντική στιγμή για μένα. Είναι κάπως εύκολο να εξηγήσω στους άλλους πόσο πολύ αγαπώ αυτό το cast και το συνεργείο. Είναι πολύ πιο δύσκολο να εξηγήσω πόσο αγαπώ αυτούς τους χαρακτήρες -με το να βλέπω κομμάτια του εαυτού μου, αυτών που αγαπώ και να τα γυρίζω και να γράφω τα λόγια τους, είναι ένας τρόπο να εκφράσω την αγάπη μου προς αυτούς. 

"Και πάλι θα δουλέψω μαζί τους για τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι την πρεμιέρα αλλά το να γυρίζω την τελευταία σκηνή ήταν μια θερμή υπενθύμιση για την παροδικότητα της ζωής και της αγάπης και πως αυτή η παροδικότητα τα κάνει τόσο πολύτιμα και έναν καλό λόγο για να είμαι εγνώμον για όλα όσα έχω. 

Ακόμη δε γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή του "Guardians 3" αλλά είναι κάτι που με τον καιρό θα ξεκαθαριστεί. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.