Επιτέλους ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 (ΦΩΤΟ)

Δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την καθιερωμένη "οικογενειακή" φωτογραφία αλλά και ένα teaser
07 Μαΐου 2022 08:05
Επιτέλους ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 (ΦΩΤΟ)

Αφότου βρέθηκε και ο ύποπτος φαρσέρ των παρασκηνίων, τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 ολοκληρώθηκαν αισίως όπως ανακοίνωσε ο James Gunn. 

Μέσα από το Twitter όπως συνηθίζει, εκτός της ανακοίνωσης ανάρτησε και μια "οικογενειακή φωτογραφία με το βασικό cast των "Guardians" για τη νέα ταινία με τους Sean Gunn, Pom Klementieff (mantis), Chris Pratt (Star Lord), Karen Gillan (Nebula) και Dave Bautista (Drax). 

Δείτε την φωτογραφία

Βέβαια, δεν έκανε αυτή την ανακοίνωση χωρίς ένα tease, καθώς από το κάδρο λείπει η Zoe Saldana (Gamora) και ο σκηνοθέτης της ταινίας ανέφερε ότι "παρά το ότι ήταν μαζί μας, η μόνη φωτογραφία της που είχα ήταν με μια ηθοποιό που δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα". Έτσι αποκάλυψε ότι η Jennifer Holland του Peacemaker που πρόσφατα παντρεύτηκε τον Gunn, θα αποτελέσει το νεότερο μέλος του cast.

Ακόμη δε γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή του "Guardians 3" αλλά είναι κάτι που με τον καιρό θα ξεκαθαριστεί. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.