Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι της Epic Games για τα Χριστούγεννα είναι εδώ και μάλλον το θέλουν όλοι!

Ετοιμαστείτε για «λιώσιμο»
04 Ιανουαρίου 2024 18:07
Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι της Epic Games για τα Χριστούγεννα είναι εδώ και μάλλον το θέλουν όλοι!

Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store μόλις έφτασε και μάλλον το θέλουν όλοι στη συλλογή τους! Ύστερα από 15+ παιχνίδια που έδωσε συνολικά στις γιορτές η Epic Games, η εταιρία κλείνει την εορταστική περίοδο με ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας, αν δεν το είχατε παίξει στο παρελθόν.

Ναι, οι φήμες έπεσαν μέσα και από αυτή τη στιγμή, θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με το Marvel's Guardians of the Galaxy της Eidos-Montréal. Ο τίτλος που είχε κυκλοφορήσει το 2021 είχε λάβει πολλές διακρίσεις ανάμεσά τους και το βραβείο της Καλύτερης Αφήγησης στα The Game Awards 2021.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι κανονικά, το Marvel's Guardians of the Galaxy κοστίζει 59.99 αν και είχε λάβει και μία έκπτωση αυτές τις μέρες. Επίσης, από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στη συλλογή σας, θα μείνει δικό σας για πάντα.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: Είσαι ο Star-Lord. Η μοίρα του γαλαξία και των Guardians είναι στα χέρια σου. Ήρθε η ώρα να δείξεις στο σύμπαν από τι είστε φτιαγμένοι. Το έχεις. Μάλλον.

Κατεβάστε το Marvel's Guardians of the Galaxy πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Marvel's Guardians of the Galaxy έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2021 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Στο review του για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε γράψει:

Το Guardians of the Galaxy εξελίχθηκε σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είναι μια αυθεντική “Guardians” εμπειρία που συνδυάζεται ικανοποιητικά με ένα ταιριαστό και –συμβατικά- καλό gameplay. Η γραμμική του φύση τού έχει επιτρέψει να αφηγηθεί την ιστορία του με την κατάλληλη σπιρτάδα και ευρηματικότητα. Είναι αστείο, περίεργο, φλύαρο, γελοίο και… συγκινητικό. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι μια καλή ιστορία αυτής της αλλόκοτης παρέας απροσάρμοστων…

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.