Ο Ryan Reynolds ανέβασε ξεκαρδιστικό βίντεο με την μαμά του για την Γιορτή της Μητέρας

Η μαμά του δοκιμάζει την υπομονή του "Deadpool" όσο φτιάχνουν ένα κοκτέιλ
08 Μαΐου 2022 12:02
Ο Ryan Reynolds ανέβασε ξεκαρδιστικό βίντεο με την μαμά του για την Γιορτή της Μητέρας

O Ryan Reynolds δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να γίνει viral στα social media με το χαρακτηριστικό του χιούμορ που έκανε τον κινηματογραφικό "Deadpool" τόσο αγαπητό σε όλους, αλλά και να ρίξει έμμεσα ένα promo για τις εκτός Χόλιγουντ ασχολίες του. 

Για την Γιορτή της Μητέρας, λοιπόν, σήμερα ο Reynolds έφερε την μητέρα του στο πλατό για να φτιάξουν μαζί ένα κοκτέιλ αφιερωμένο φυσικά στην ξεχωριστή αυτή γιορτή όλων των μαμάδων του κόσμου, "για να αναγνωρίζουμε τις μαμάδες μας για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μας δείχνουν", όπως λέει στο βίντεο. Φυσικά πρόκειται για ένα ακόμη viral αλλά απολαυστικό διαφημιστικό για το Aviation Gin, την εταιρία παραγωγής τζιν ποτού που διατηρεί ο Reynolds. 

Θα δείτε πως από την πρώτη στιγμή που ξεκινά να φτιάχνει το κοκτέιλ "Mother's Ruin Punch" τα πράγματα δείχνουν πως θα πάνε καλά. Η Tammy Reynolds σαν κλασική μαμά δασκαλεύει τον γιο της σε κάθε βήμα του, με τον Reynolds να προσπαθεί να κρατήσει χαριτωμένα την υπομονή του στην κάμερα. 

Δείτε το βίντεο του Reynolds για την Γιορτή της Μητέρας 

Την ώρα που τελειώνει το κοκτέιλ ο Reynolds λέει: "Όσο αυτό κρυώνει για μια ώρα, θα θέλετε να περάσετε αυτόν τον χρόνο για να αναλογιστείτε όλα όσα έκανε η μαμά σας για εσάς αυτά τα χρόνια". 

Το σχόλιο της Tammy όμως για το ότι δεν έχει κουβέρ για τα ποτήρια κάνει τον Reynolds να χάσει την υπομονή του. Απολαύστε το παρακάτω: