Τσακώθηκαν The Rock και Ryan Reynolds στα γυρίσματα ταινίας - Ρεπορτάζ που “καίει“ τον Dwayne Johnson

Ο πρώην παλαιστής του WWE ήταν πάντα αργοπορημένος και έκανε κι άλλα καπρίτσια στο πλατό
01 Μαΐου 2024 22:48
Τσακώθηκαν The Rock και Ryan Reynolds στα γυρίσματα ταινίας - Ρεπορτάζ που “καίει“ τον Dwayne Johnson

Ρεπορτάζ που καίει τον Dwayne "The Rock" Johnson και τη φήμη του υπέρλαμπρου άστρου του δημοσίευσε το The Wrap στο οποίο λέγεται ότι είχε και έναν "επικό καυγά" με τον Ryan Reynolds στο πλατό μιας blockbuster ταινίας που γύρισαν μαζί το 2022. 

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του The Wrap αναφέρει ότι οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ τσακώθηκαν εν μέσω γυρισμάτων της ταινίας "Red Notice" για λογαριασμό του Netflix, επειδή ο "The Rock" ερχόταν πάντοτε αργοπορημένος και επηρέαζε το πρόγραμμα ολόκληρης της παραγωγής, που ήταν ήδη επιβαρυμένο λόγω των μέτρων της πανδημίας COVID-19 εκείνη την περίοδο. Η αργοπορία του πιο γνωστού παλαιστή του WWE έχει αποτελέσει "αγκάθι" σε πολλά ακόμη πλατό.

Aκόμη και της πιο πρόσφατης blockbuster κωμικής ταινίας δράσης που γύρισε στα τέλη του 2023, με τίτλο "Red One" για λογαριασμό της Amazon, καθώς πηγές ανέφεραν στο μέσο ότι ο Dwayne Johnson καθυστερούσε τουλάχιστον "7-8 ώρες επί καθημερινής βάσης"

Είτε ήταν το βεβαρημένο πρόγραμμα του The Rock με τις άλλες επιχειρήσεις που τρέχει είτε κάτι άλλο δεν το γνωρίζουμε αλλά φαίνεται ότι η Amazon πλήρωσε ακριβά την αργοπορία του. Άλλες πηγές αναφέρουν στο The Wrap ότι "έχασε ολόκληρες μέρες γυρισμάτων" με αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος παραγωγής κατά $50 εκατομμύρια δολάρια. "Ήταν μια γ****νη καταστροφή" αναφέρει άτομο εντός της παραγωγής που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του υπό τον φόβο απόλυσης, προσθέτοντας ότι το συνεργείο του Red One αναγκαζόταν να γυρίζει σκηνές χωρίς τον ηθοποιό για όσες φορές απουσίαζε. 

Το αποκορύφωμα του ρεπορτάζ λέει πως ο Ντουέιν Τζόνσον κατηγορήθηκε για το γεγονός ότι ουρούσε σε μπουκάλια νερού, ενώ βρισκόταν στο πλατό, ούτως ώστε να εξοικονομεί χρόνο και μετά έβαζε τους βοηθούς του να πετάνε τα γεμάτα με ούρα δοχεία. Ο The Rock έχει παραδεχθεί σε παλιότερη συνέντευξή του ότι έχει ουρήσει σε μπουκάλια αλλά όταν βρίσκεται σε έντονη προπόνηση, καθώς φροντίζει πάντοτε να είναι καλά ενυδατωμένος. 

Αυτούς τους ισχυρισμούς όμως διέψευσαν άλλα δύο άτομα από την παραγωγή του Red One λέγοντας ότι ποτέ δε θα ζητούσε ο Dwayne Johnson κάτι τέτοιο από βοηθό του.

Ανάμεσα στα περιστατικά αργοπορία τους The Rock, το μέσο αναφέρει ότι πρόσφατα ο ηθοποιός καθυστέρησε για τρεις ολόκληρες ώρες να βρεθεί στον αγώνα του στην WrestleMania 40 και για περίπου δυο ώρες σε μια εκδήλωση για fans στο WWE World, στις αρχές Απρίλη. Από πλευράς του WWE επίσης βγήκε μπροστά και μέσω εκπροσώπου του Chris Legentil διέψευσε επίσης τα όσα ειπώθηκαν, λέγοντας ότι "όχι μόνο ο The Rock δεν καθυστέρησε αλλά ήρθε πολλές ώρες πριν για να βοηθήσει με τις πρόβες"

Διάφορες άλλες πηγές μίλησαν στο Page Six αναφέροντας ότι "δεν υπήρξε κανένας χαμός στο πλατό" ούτε και κάποιος επικός καυγάς, με τη διαφωνία τους να ανήκει στο παρελθόν. Άλλωστε είναι επαγγελματίες και λόγω του ότι η διαφωνία τους αυτή συνέβη εν μέσω της πανδημίας "οι εντάσεις ήταν υψηλές". 

Απαντώντας στους ισχυρισμούς αυτούς εκπρόσωπος της Amazon MGM Studios διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές, όσο και για το budget το οποίο αναμενόμενα θα εκτινασσόταν λόγω COVID. "Ο Ντουέιν Τζόνσον και η Seven Bucks υπήρξαν στενοί συνεργάτες στην ταινία “Red One” - μια ταινία που θα λατρέψουν οι θεατές όλων των ηλικιών αυτή την περίοδο των γιορτών. Οι δοκιμές μας ήταν πολύ δυνατές - οι αντιδράσεις από το CinemaCon μιλούν από μόνες τους - και δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς τη συνεχή δουλειά και υποστήριξη του Ντουέιν. Οποιαδήποτε αναφορά που υπονοεί ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο με τον ίδιο να εμφανίζεται επτά-οκτώ ώρες αργοπορημένος στα γυρίσματα είναι και γελοία και ψευδής", ανέφερε εκπρόσωπος σε δήλωσή του.

Το ρεπορτάζ κλείνει λέγοντας ότι ότι οι ηθοποιοί τα είπαν μεταξύ τους, έλυσαν τις διαφορές τους και δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα μεταξύ των δύο. Να αναφέρουμε ότι το Red One θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 15 Νοεμβρίου 2024.