Η κούρσα για το νέο James Bond: Μπροστά οι Tom Hardy, Henry Cavill και Idris Elba

Ποια θα είναι όμως η τελική επιλογή;
06 Μαΐου 2022 10:14
Η κούρσα για το νέο James Bond: Μπροστά οι Tom Hardy, Henry Cavill και Idris Elba

Μετά το κύκνειο άσμα του ως James Bond στο "No Time To Die", ο Daniel Craig άφησε κενή τη θέση του 007 ούτως ώστε να την αναλάβει κάποιος άλλος. Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος 007; 

Αναμφίβολα η θητεία του Craig στον εμβληματικό Βρετανό πράκτορα παραμένει ίσως η καλύτερη και πιο αξιομνημόνευτη όλων μετά τον αείμνηστο Sean Connery, οπότε όποιος φορέσει το σμόκιν του είναι μεγάλο το κενό που θα κληθεί να αναπληρώσει. 

Η διαδικασία του casting έχει ξεκινήσει αν και βρίσκεται σε πρώιμα στάδια όπως έχει αναφέρει η παραγωγός των ταινιών, Barbara Broccoli, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety, τονίζοντας ότι "είναι μια μεγάλη απόφαση" και πως πρέπει να αποφασίσουν να πάρουν μια νέα κατεύθυνση για το franchise γενικότερα.

Το ίδιο μέσο όμως αποκαλύπτει τέσσερα μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που βρίσκονται μπροστά στην κούρσα του επόμενου 007 και αυτοί είναι οι Tom Hardy, Idris Elba, Henry Cavill, αλλά και ο ανερχόμενος σταρ του "Euphoria", Jacob Elordi. 

O Elba μάλιστα έχει αναφερθεί και από τους παραγωγούς του franchise, με την Brocolli να τον αποκαλεί ως έναν "φανταστικό ηθοποιό" ενώ και οι υπόλοιποι είναι εδώ και καιρό ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές του κοινού. Η πιο outsider επιλογή φαντάζει αυτή του Elordi, ο οποίος μόλις στα 24 του χρόνια θα έπαιζε έναν εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο νεαρό James Bond, πηγαίνοντας το franchise πραγματικά σε μια άλλη κατεύθυνση. 

Μην περιμένετε όμως η ανακοίνωση να γίνει σύντομα, έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι να μάθουμε τον επόμενο James Bond.