Ετοιμαστείτε για τρελές περιπέτειες στο DC League of Super-Pets (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σούπερ ζωάκια της DC είναι η απόλυτη ταινία για το καλοκαίρι
04 Μαΐου 2022 08:10
Ετοιμαστείτε για τρελές περιπέτειες στο DC League of Super-Pets (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το 2ο trailer από το “DC League of Super-Pets”, το οποίο υπόσχεται να σας διασκεδάσει με το αστείρευτο χιούμορ του και τις τρελές περιπέτειές του. Με ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τον Dwayne Johnson, τον Kevin Hart και τον Keanu Reeves, η νέα “λεγεώνα” της DC θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούλιο.

Στο DC League of Super-Pets, ο Krypto the Super-Dog και ο Superman είναι οι καλύτεροι φίλοι, μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και πολεμούν το έγκλημα στη Metropolis. Όταν ο Superman και η υπόλοιπη Justice League απαγάγονται, ο Krypto πρέπει να πείσει τον Ace το κυνηγόσκυλο, τον PB το γουρουνάκι, τον Merton τη χελώνα και τον Chip τον σκίουρο- να κατακτήσουν τις δικές τους δυνάμεις και να τον βοηθήσουν να σώσει τους ήρωες.

Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch και Ben Schwartz.

Το DC League of Super Pets θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούλιο στις ελληνικές αίθουσες. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player πoυ ακολουθεί.