Αυτή είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Split – Δείτε το trailer του Trap

Καλώς ήρθατε σε μία μοναδική εμπειρία αλά Shyamalan!
18 Απριλίου 2024 19:30
Αυτή είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Split – Δείτε το trailer του Trap

Η Warner Bros. Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την ταινία Trap, την οποία έχει επιμεληθεί ο M. Night Shyamalan των Split, Knock at the Cabin, Old, The Sixth Sense, Glass και Unbreakable. Η εταιρία αναφέρει ότι το νέο project του μία νέα «Shyamalan εμπειρία» που θα την απολαύσετε στους κινηματογράφους αυτόν τον Αύγουστο.

Το trailer ξεκινάει με έναν πατέρα που πάει σε μία συναυλία με την κόρη του, όταν κάποια στιγμή της λέει ότι χρειάζεται να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όταν βγαίνει έξω από τον συναυλιακό χώρο βλέπει εκατοντάδες αστυνομικούς να τοποθετούν κάμερες, καθώς φαίνεται ότι ψάχνουν για έναν δολοφόνο που βρίσκεται μέσα στο στάδιο, ο οποίος βρίσκει τα θύματά του και τα παγιδεύει.

Τον πατέρα υποδύεται ο Josh Hartnett, ενώ πλάι του παίζουν και οι Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills και Allison Pill. Τη φωτογραφία της ταινίας έχει αναλάβει ο Sayombhu Mukdeeprom του Call Me by Your Name.  Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο M. Night Shyamalan, σε μία παραγωγή του ίδιου, αλλά και των Ashwin Rajan, Marc Bienstock και Steven Schneider.

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα και μια μικρή περίληψη που αναφέρει: Ένας πατέρας και η έφηβη κόρη του παρακολουθούν μια ποπ συναυλία, όπου συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός σκοτεινού και απαίσιου γεγονότος.

Το Trap θα παίξει στους κινηματογράφους την 1η του Αυγούστου και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την ταινία.