Απογοητευτικά τα νούμερα του Suicide Squad - Παίζουν λιγότεροι παίκτες και από το Gotham Knights

Δεν τα πήγαινει και τόσο καλά ο τίτλος
01 Μαρτίου 2024 13:37
Απογοητευτικά τα νούμερα του Suicide Squad - Παίζουν λιγότεροι παίκτες και από το Gotham Knights

Απογοητευτικά φαίνεται πως είναι τα νούμερα του Suicide Squad: Kill the Justice League στο Steam, καθώς σύμφωνα με νέα στοιχεία, το παιχνίδι της Rocksteady το παίζουν λιγότεροι από 1.000 παίκτες καθημερινά. 

Το παιχνίδι της Warner Bros. Games συνεχίζει να χάνει τη δημοτικότητά του στην πλατφόρμα της Valve, αφού δεν ξεπέρασε ποτέ το peak των 13.000 ταυτόχρονων παικτών στο Steam από όταν κυκλοφόρησε. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ο τίτλος δεν ξεπέρασε ούτε καν τους 1.000 παίκτες. 

Για παράδειγμα, το Suicide Squad είχε φτάσει τους 754 ταυτόχρονους παίκτες πριν από μερικές ημέρες, ένα πολύ μικρό νούμερο αν σκεφτεί κανείς ότι οι ταυτόχρονοι παίκτες του Gotham Knights, το οποίο επίσης δεν τα είχε πάει καλά εμπορικά ήταν στους 881. Επίσης, πριν από 24 ώρες, το Suicide Squad είχε μόλις 575 παίκτες.

Το ότι δεν τα πάει καλά εμπορικά το Suicide Squad: Kill the Justice League φάνηκε πρόσφατα και από τις δηλώσεις της ίδιας της Warner Bros. Αφού είχε αποκαλύψει ότι το παιχνίδι δεν είχε ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχε.  

"Φέτος, το Suicide Squad, που αποτελεί μία από τις βασικές κυκλοφορίες των βιντεοπαιχνιδιών μας, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στις αρχές του τριμήνου, θέτοντας την εταιρία μας σε μια δύσκολη σύγκριση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονιά στο α' τρίμηνο", είχε δηλώσει ο Gunnar Wiedenfels της εταιρίας. 

Το Suicide Squad: Kill the Justice League κυκλοφορεί για τα Xbox Series X|S, PC και PlayStation 5 από τις 2 Φεβρουαρίου.