Ο Timothée Chalamet έκλεισε μεγάλη συμφωνία με την Warner Bros.

Για να παίζει σε ταινίες, αλλά να είναι και παραγωγός
27 Μαρτίου 2024 00:44
Ο Timothée Chalamet έκλεισε μεγάλη συμφωνία με την Warner Bros.

Η Warner Bros. Discovery και ο Timothée Chalamet έκλεισαν μια νέα μεγάλη συμφωνία με τον δεύτερο να κάνει ταινίες σαν πρωταγωνιστής, αλλά και σαν παραγωγός.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Dune: Part Two με έσοδα που ξεπέρασαν τα 575 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αλλά και το Wonka, ο διάσημος ηθοποιός θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Warner Bros. για τα επόμενα χρόνια.

Η Warner Bros. έβγαλε μια ανακοίνωση για τη νέα αυτή συνεργασία και σημείωσε ότι ο Chalamet είναι ο πρώτος ηθοποιός σε πάνω από τέσσερις δεκαετίες που έχει δύο πιο κορυφαίες ταινίες στην αγορά της Αμερικής σε έσοδα, σε διάστημα οκτώ μηνών.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros. Discovery:

Τα τελευταία χρόνια, θαυμάσαμε όχι μόνο τη δέσμευση του Timothée στην τέχνη του, η οποία είναι εμφανής μέσα από τους ποικίλους ρόλους του, αλλά και την ακλόνητη αφοσίωσή του να αφιερώνει το 100% του χρόνου και της προσοχής του σε κάθε έργο που έχει γίνει εδώ στη Warner Bros.

Η συνεργασία του μαζί μας στα Dune και Wonka είναι κάτι που όλοι μας απολαύσαμε πάρα πολύ και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Συνεχίζουμε να χτίζουμε για το μέλλον του κινηματογράφου στην Warner Bros. Discovery και είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Timothée επέλεξε το στούντιο μας να είναι το δημιουργικό του σπίτι.

Τον Timothée Chalamet θα τον δείτε μελλοντικά και στο 3ο μέρος του Dune, ενώ αναμένεται να υποδυθεί και τον Bob Dylan σε επερχόμενη ταινία.