Dune Part 2: Δείτε μια ολόκληρη επικών διαστάσεων σκηνή από το sequel

H Warner Bros. ανεβάζει κατακόρυφα το hype για τη συνέχεια της ιστορίας
09 Φεβρουαρίου 2024 23:05
Dune Part 2: Δείτε μια ολόκληρη επικών διαστάσεων σκηνή από το sequel

Η Warner Bros. ανεβάζει κατακόρυφα το hype για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Dune Part 2, της επικής συνέχειας του βραβευμένου με Όσκαρ sci-fi φιλμ του Denis Villeneuve. 

Και πώς το κάνει αυτό; Με το να κυκλοφορήσει μια ολόκληρη σκηνή στο YouTube κανάλι της πριν βγει στις αίθουσες. Στην περίπου 5λεπτη διάρκειά της βλέπουμε τον Paul Atreides του Timothee Chalamet να ετοιμάζεται για την τελετή μύησής του και να ιππεύσει ένα Sandworm του Arrakis. Η Chani της Zendaya παρακολουθεί με αγωνία μαζί με τους άλλους Fremen από μακριά. Ο Stilgar του Javier Bardem τον προειδοποιεί να μην το παρακάνει και ο Paul τον διαβεβαιώνει. Ο εκλεκτός των Fremen αποκτά σε αυτή την μοναδική σκηνή σε σύλληψη, εφέ και σκηνοθεσία το χρίσμα για να επαναστατήσουν. 

Δείτε τη σκηνή του Dune 2

Ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve εξέφρασε πρόσφατα την θέλησή του να ολοκληρώσει την τριλογία και να διασκευάσει κινηματογραφικά το βιβλίο "Dune: Messiah". "To σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο, αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο. Θα πάρει κάποιον χρόνο...Το έχω όνειρο να κάνω την τρίτη ταινία και θα έβγαζε προσωπικά εντελώς νόημα για εμένα" είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέτνευξή του. Σε μια άλλη συνέντευξή του ο Καναδός δημιουργός δήλωσε ότι αν γίνει το Dune: Messiah τότε αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία που αναλαμβάνει για το σύμπαν

Η σύνοψη του Dune 2 αναφέρει τα εξής: "Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει."

Οι κεντρικοί ηθοποιοί στο επερχόμενο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες αίθουσες στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.