Dune: Part 2 - O Timothee Chalamet είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στον Arrakis στο νέο βίντεο της ταινίας

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει σιγά σιγά…
22 Ιανουαρίου 2024 12:52
Dune: Part 2 - O Timothee Chalamet είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στον Arrakis στο νέο βίντεο της ταινίας

Ετοιμαστείτε για να βουτήξετε ακόμη μια φορά στον εκπληκτικό και μεγάλο κόσμο που έχει δημιουργήσει ο Denis Villeneuve με το sequel του Dune. Το Dune: Part 2 αναμένεται να παίξει στις αίθουσες αυτόν τον Μάρτιο και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό βίντεο.

Πρόκειται για ένα “ad” που παίζει από εχθές στην Αμερική, το οποίο δημοσιεύτηκε και στα επίσημα social media του Dune. Το διαφημιστικό βίντεο επικεντρώνεται στον Paul Atreides του Timothee Chalamet, όπου εκείνος είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στον Arrakis.

Εκτός από τον ίδιο τον ηθοποιό, σε αυτό το βίντεο 39 δευτερολέπτων θα δείτε και μερικές από τις εκπληκτικές σκηνές μάχης του sequel, ενώ παράλληλα θα πάρετε και μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της ταινίας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθεί η σύνοψη του Dune: Part 2

Το Dune: Part 2 θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides, καθώς ενώνεται με την Chani (Zendaya) και τους Fremen ενώ θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ωστόσο θα πρέπει να επιλέξει την αγάπη ή την μοίρα, καθώς προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει.

Οι κεντρικοί ηθοποιοί στο επερχόμενο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Πόσο θα διαρκεί το sequel του Dune; Πρόσφατα είχαμε μάθει ότι η ταινία θα φτάνει τις 2 ώρες και τα 46 λεπτά.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.