Το Dune: Part Two θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Denis Villeneuve

Ναι, θα είναι μεγαλύτερη από την πρώτη
12 Δεκεμβρίου 2023 00:57
Το Dune: Part Two θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Denis Villeneuve

Το Dune: Part Two αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η του Μαρτίου του 2024 και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες αφορούν τη συνολική διάρκεια της ταινίας και ήρθαν μέσα από ένα ιαπωνική site αξιολόγησης, το "The Film Classification and Rating Organization".

Η σελίδα του Dune 2 ανανεώθηκε σε αυτό το site, το οποίο αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι το sequel του Denis Villeneuve θα έχει διάρκεια τα 166 λεπτά ή αλλιώς 2 ώρες και 46 λεπτά. Πρόκειται για ένα αρκετά μεγαλύτερο νούμερο σε σχέση με το πρώτο Dune, αλλά και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία που έχει κάνει ποτέ ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης.

Για παράδειγμα, το Dune 1 είχε διάρκεια 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ άλλες ταινίες του Villeneuve, όπως είναι το Blade Runner 2049 και το Arrival είχαν διάρκεια τις 2 ώρες και 44 λεπτά και 1 ώρα και 56 λεπτά αντίστοιχα.

Ο Villeneuve μίλησε πρόσφατα για το Dune 2 και είπε μεταξύ άλλων: Δε θα πω ότι η ταινία είναι τέλεια, αλλά είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με το 2ο μέρος από ότι ήμουν με το 1ο μέρος.

Το Dune 2 είναι το δεύτερο κεφάλαιο της κινηματογραφικής μεταφοράς του Villeneuve και βασίζεται στο sci-fi μυθιστόρημα του Frank Herbert. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και ταυτόχρονα στο HBO Max τον Νοέμβριο του 2021 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 402 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Επίσης ήταν υποψήφιο και για 10 βραβεία Όσκαρ.

Οι κεντρικοί ηθοποιοί στο επερχόμενο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Ο Denis Villeneuve μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Dune: Part Two

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και ταυτόχρονα στο HBO Max τον Νοέμβριο του 2021 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 402 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Επίσης ήταν υποψήφιο και για 10 βραβεία Όσκαρ.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά την 1η Μαρτίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.