Ο Denis Villeneuve ετοιμάζει και επίσημα το Dune 3!

Ευχάριστα νέα
05 Απριλίου 2024 14:50
Ο Denis Villeneuve ετοιμάζει και επίσημα το Dune 3!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποια πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν τη συνέχεια του Dune, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Dune: Part Three ή Dune: Messiah. Η Legendary επιβεβαίωσε και επίσημα ότι ο Denis Villeneuve εργάζεται ήδη πάνω στο 3ο κεφάλαιο.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Variety, με την Legendary να επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, αφού μεταξύ άλλων θα αναλάβει να φέρει στη μεγάλη οθόνη το Nuclear War: A Scenario που θα είναι από το βιβλίο της Annie Jacobsen.

Ύστερα από αυτές τις δηλώσεις, η Legendary επιβεβαίωσε ότι ο Villeneuve εργάζεται πλέον και επίσημα στο να φέρει το 3ο και τελευταίο κεφάλαιο του Dune. Και αυτό ήταν φυσικό κι επόμενο, αφού το Dune: Part Two σπάει τα ταμεία αυτόν τον καιρό στο box office με έσοδα που ξεπέρασαν τα 630 εκατομμύρια δολάρια.

"Τo Dune Messiah θα είναι η τελευταία μου ταινία Dune" είχε δηλώσει παλιότερα στο περιοδικό Time ο Villeneuve, μιας και τα βιβλία του Herbert έχουν πολλές συνέχειες όπως τα "Children of Dune", "God Emperor of Dune" και "Heretics of Dune".

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για το 3ο μέρος, καθώς φαίνεται ότι θα καθυστερήσει αρκετά. Οι κεντρικοί ηθοποιοί στο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Το Dune 3 έρχεται και ο Villeneuve έχει ευχάριστα νέα

Η σύνοψη του Dune 2 αναφέρει τα εξής: "Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει."

Το Dune: Part Two παίζει στους κινηματογράφους από τα τέλη του Φεβρουαρίου.