Avatar 2: O Sam Worthington αστειεύεται με τα χρόνια που πέρασαν από την πρώτη ταινία

"Στην πρώτη ταινία ήμουν σε καροτσάκι...Όταν πάμε στην 4η και 5η θα είμαι όντως σε καροτσάκι"
29 Απριλίου 2022 13:35
Avatar 2: O Sam Worthington αστειεύεται με τα χρόνια που πέρασαν από την πρώτη ταινία

Πριν μερικα 24ωρα η Disney αποκάλυψε εν μέσω της CinemaCon 2022 τον επίσημο τίτλο του Avatar 2 ως "Avatar: Way of the Water" και μερικές πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο sequel του James Cameron. 

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Sam Worthington μίλησε για το sequel στο Variety και αστειεύτηκε με την ηλικία του και το πως πέρασαν τόσα πολλά χρόνια από την πρώτη ταινία μέχρι σήμερα, αλλά και πως θα είναι όταν φτάσουν στο... Avatar 5

Όταν γύρισα το πρώτο ήμουν 30 χρονών...Όταν βγει το δεύτερο θα πηγαίνω προς τα 50 μου. Στο πρώτο φιλμ ήμουν σε καροτσάκι...και όταν θα φτάσουμε στα Avatar 4 και 5, ίσως πράγματι να είμαι σε καροτσάκι. 

Για την ιστορία, πριν από 13 χρόνια το πρώτο Avatar κυκλοφόρησε στις αίθουσες θέτοντας νέα στάνταρ στο blockbuster σινεμά, ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών. Αυτόν τον Σεπτέμβριο κιόλας θα επιστρέψει στις αίθουσες με remastered έκδοση. 

Ανάμεσα στα όσα μάθαμε για την πλοκή των sequels είναι πώς όλα θα έχουν επίκεντρο τις περιπέτειες της οικογένειας των Sully. 

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής: 

Ο Jake Sully ζει με την νέα του οικογένεια στον πλανήτη Pandora. Όταν μια γνώριμη απειλή επιστρέφει για να τελειώσει ότι άρχισε, ο Jake θα συνεργαστεί με την Neytiri και τον στρατό των Na'vi για να προστατέψουν τον πλανήτη. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου στις διεθνείς αγορές και στις 16 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.