Το Mission Impossible 7 έχει επίσημο τίτλο!  

Τον Ιούλιο του 2023 η μεγάλη πρεμιέρα

Το Mission Impossible 7 έχει επίσημο τίτλο!

H Paramount Pictures ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του Mission: Impossible 7 κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2022. Έτσι, μάθαμε πως η επερχόμενη ταινία του Tom Cruise, θα ονομάζεται Mission Impossible: Dead Reckoning Part One, με το Mission: Impossible 8 να είναι πιθανώς το “Part 2”, αν και δε ξέρουμε αν το 8ο κεφάλαιο θα έχει το “Dead Reckoning” στον υπότιτλο.

Παρόλο που ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά το 2021, το Mission Impossible 7 έλαβε πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 8ο μέρος να ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματά του προτού δούμε στις αίθουσες το Dead Reckoning Part One. Έτσι, αυτές οι δύο ταινίες, δε θα έχουν μεγάλη καθυστέρηση μεταξύ τους.

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την 5η και την 6η ταινία του franchise. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety η πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible 7 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible 8 στις 28 Ιουνίου του 2024.