Νέες πληροφορίες για την πλοκή του Avatar 2 και των sequels του

Που θα οδηγήσουν τα Avatar 2, 3, 4 και 5;
28 Απριλίου 2022 00:25
Νέες πληροφορίες για την πλοκή του Avatar 2 και των sequels του

Το μέλλον του Avatar σύμπαντος αποκάλυψε η Disney εν μέσω της Cinemacon 2022 αποκαλύπτοντας όχι μόνο πως το sequel θα ονομάζεται Avatar: Way of the Water αλλά και διάφορες πληροφορίες για την πλοκή του. 

Που θα οδηγήσει την πλοκή των sequels ο James Cameron; Σύμφωνα με τον παραγωγό των ταινιών Jon Landau, μάθαμε ότι κάθε μια από τα τις επόμενες Avatar ταινίες θα περιλαμβάνει μια αυτοτελής ιστορία, αλλά γενικότερα θα συνδέονται με το ευρύτερο saga

Το saga αυτό δεν θα είναι άλλο από τις περιπέτειες της οικογένειας του Jake Sully (Sam Worthington) και της Na'Vi συντρόφου του Neytiri (Zoe Saldana). 

Πρακτικά, δηλαδή, στα Avatar 3, Avatar 4 και Avatar 5 θα δούμε λογικά τα παιδιά τους να παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τα ηνία της προστασίας του πλανήτη της Pandora. 

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής: 

Ο Jake Sully ζει με την νέα του οικογένεια στον πλανήτη Pandora. Όταν μια γνώριμη απειλή επιστρέφει για να τελειώσει ότι άρχισε, ο Jake θα συνεργαστεί με την Neytiri και τον στρατό των Na'vi για να προστατέψουν τον πλανήτη. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου στις διεθνείς αγορές και στις 16 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.