Επιστρέφει ο Thanos στο MCU; O Josh Brolin ψήνεται πάντως

Λέτε ο Mad Titan να επανεμφανιστεί λόγω Multiverse;
19 Απριλίου 2022 12:09
Επιστρέφει ο Thanos στο MCU; O Josh Brolin ψήνεται πάντως

Το Avengers: Endgame ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Thanos, ο οποίος ήταν ο κεντρικός κακός του επικού Infinity Saga των 23 ταινιών της Marvel Studios. Έκτοτε βέβαια έκανε μια επανεμφάνιση στην σειρά κινουμένων σχεδίων What If? αλλά ήταν ένας variant του χαρακτήρα και όχι η live-action βερσιόν που λατρέψαμε να μισούμε. 

Ο Josh Brolin που δάνεισε το motion capture και τη φωνή του στον "Mad Titan" μίλησε στο Jess Cagle Show όπου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης φυσικά το θέμα πήγε στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ρόλο. 

Σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς που το παίζουν δύσκολοι ή είτε δεν επιθυμούν να παίξουν ξανά για χάρη της Marvel, ο Brolin έδειξε "ψημένος" για μια επιστροφή: 

Δεν ξέρω τι κάνουν με τον Thanos. Δεν είναι ότι δεν έχω ενδιαφέρον. Έχουν τη δική τους τροχιά που ανησυχούν και εάν με ήθελαν να τον υποδυθώ ξανά θα το έκανα στα σίγουρα, αλλά δε γνωρίζω τι έχουν στο μυαλό τους. 

Και πράγματι έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα με την τρέχουσα πορεία του Phase 4 του MCU, ο Thanos δεν έχει κάποια σημαντική θέση ή ουσία για να επιστρέψει, καθώς για μεγάλος κακός -εκτός απροόπτου- προορίζεται ο Kang the Conqueror του Jonathan Majors