Ezra Miller: Σε τεντωμένο σχοινί το μέλλον του Flash - Κατέρρευσε πολλές φορές στα γυρίσματα

DC και Warner Bros. αποφάσισαν για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα
06 Απριλίου 2022 19:49
Ezra Miller: Σε τεντωμένο σχοινί το μέλλον του Flash - Κατέρρευσε πολλές φορές στα γυρίσματα

Η πρόσφατη παραβατική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του Ezra Miller, που συνελήφθη σε μπαρ όπου ενοχλούσε τους πελάτες φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την επαγγελματική σχέση του ηθοποιού με την Warner Bros. Pictures. Όμως τα προβλήματα για τον ηθοποιό είχαν επηρεάσει και την παραγωγή του πολυαναμενόμενου "The Flash".  

Όπως αποκαλύπτει σε άρθρο του το Rolling Stone, ο Ezra Miller είχε καταρρεύσει πολλές φορές ψυχολογικά στο πλατό του The Flash και "τα έχανε συχνά" όπως αναφέρουν πηγές του. Δεν είχε προκαλέσει ωστόσο κάποια βίαιη συμπεριφορά στο πλατό ή κάποιο ξέσπασμα νεύρων παρά στιγμές όπου "έχανε τα λογικά" του. 

Μια ανώνυμη πηγή του Rolling Stone αναφέρει ότι ο 29χρονος αστέρας "του ερχόταν μια στιγμή που σκεφτόταν κάτι και έλεγε 'δεν ξέρω τι κάνω'". 

Σε τεντωμένο σχοινί το μέλλον του

Μέσα από το ίδιο ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι οι ιθύνοντες της Warner Bros. Pictures και της DC Films πως συναντήθηκαν για να συζητήσουν την υπόθεση του Miller αλλά και το μέλλον του ως Flash στο DCEU.

Από εκεί μια πηγή αναφέρει ότι συμφωνήθηκε να παγώσουν όλα τα μελλοντικά projects της Ezra Miller βερσιόν του Scarlet Speedster, κάτι που ισχύει και για την συμμετοχή του σε κάποιο μελλοντικό sequel των Fantastic Beasts, εκεί όπου θα τον δούμε ξανά στο ερχόμενο "Fantastic Beats: The Secrets of Dumbledore". 

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023