Oscars 2022: Η Billie Eilish κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ σε ηλικία μόλις 20 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά το μοιράστηκε με τον αδερφό της Finneas για το κομμάτι του "No Time To Die"
28 Μαρτίου 2022 06:21
Oscars 2022: Η Billie Eilish κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ σε ηλικία μόλις 20 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιστορία έγραψε και η Billie Eilish μαζί με τον αδερφό της Finneas, καθώς απέσπασαν το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού στα φετινά βραβεία Oscars, για το ομότιτλο κομμάτι της ταινίας "No Time To Die". Οι δυο τους έγραψαν το κομμάτι πριν από τρία χρόνια και είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει εκείνο τον καιρό αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας. 

Το δίδυμο μάλιστα ερμήνευσε ζωντανά στη σκηνή του Dolby Theatre το κομμάτι σε μια ηλεκτρισμένη και δυνατή εμφάνιση από την Billie Eilish, η οποία κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ όντας μόλις 20 ετών

Δείτε την στιγμή της βράβευσής της: 

Η Billie γράφει ιστορία επίσης για το γεγονός ότι σάρωσε και στα μουσικά βραβεία Grammy αυτής της χρονιάς, παράλληλα με τα Oscars. 

Επίσης, οι ταινίες James Bond διατηρούν την οσκαρική τους παράδοση καθώς πρόκειται για την 3η σερί ταινία του franchise που κερδίζει το αγαλματίδιο της κατηγορίας μετά τις νίκες της Adele για το "Skyfall" το 2012 και του Sam Smith για το "Writings on the Wall" του "Spectre" το 2015.