Oscars 2022: Ανάμεσα στα πολυτελή δώρα των υποψηφίων και ελληνικό λάδι με φύλλα χρυσού!

Εκτός από άρωμα έχουν και γεύση Ελλάδας τα φετινά βραβεία
26 Μαρτίου 2022 18:59
Oscars 2022: Ανάμεσα στα πολυτελή δώρα των υποψηφίων και ελληνικό λάδι με φύλλα χρυσού!

Η 94η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ απέχει κάποιες ώρες και φέτος οι αστέρες του Χόλιγουντ που είναι υποψήφιοι για ένα χρυσό αγαλματίδιο θα λάβουν τα ακριβότερα δώρα στην ιστορία του θεσμού. 

Αναφερόμαστε στο λεγόμενο "goodie bag" που λαμβάνουν ως δώρο οι υποψήφιοι της κάθε χρονιάς, της οποίας το περιεχόμενο φέτος ξεπερνά σε αξία τα $100.000! Τουλάχιστον ακόμη κι αν δε κερδίσουν δε θα φύγουν με άδεια τα χέρια. 

Η Distinctive Assets είναι η εταιρία υπεύθυνη για την ετοιμασία της ξεχωριστής αυτής δωροτσάντας, η οποία φέτος περιλαμβάνει από οικόπεδο στην Σκωτία μέχρι και... ελληνικό λάδι

Με ελληνικό άρωμα αλλά και γεύση τα Oscars 2022

Πράγματι η goodie bag περιλαμβάνει ένα μπουκάλι που κάθε άλλο παρά σε ελαιόλαδο θυμίζει. Πρόκειται για το λάδι της εταιρίας Ariti που έρχεται σε ένα μπουκάλι σαν άρωμα, παράγεται σε αυστηρά περιορισμένες ποσότητες από ελιές που έχουν συλλεχθεί από αμπελώνες 500 ετών στην Κέρκυρα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως περιέχει βρώσιμες νιφάδες χρυσού.

Θα έρθει σε αυτή τη πολυτελή χειροποίητη βελούδινη θήκη που αποτελεί την Exclusive Luxury Edition αυτού του ελληνικής προέλευσης ελαιόλαδου, που θα γευτούν όλοι οι μεγάλοι υποψήφιοι αστέρες όπως οι Denzel Washington, Steven Spielberg, Benedict Cumberbatch, Will Smith, Jessica Chastain, Nicole Kidman, Andrew Garfield, Javier Bardem, Kirsten Dunst, Jessie Buckley και άλλων. 

Το πιο ακριβό ίσως δώρο είναι το οικόπεδο στη Σκωτία που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να συμβάλλουν άμεσα στη δημιουργικά φυσικών καταφυγίων στη χώρα. Χωρίς να είναι ξεκάθαρο το πόσο μεγάλο είναι το οικόπεδο-δώρο, το ότι θα αποκτήσουν γη στην Σκωτία τους δίνει επίσης τον τιμητικό τίτλο του να γίνουν "Λόρδοι, Άρχοντες ή Κυρίες του Γκλένκο". Ακόμη περιλαμβάνεται μια all-inclusive διαμονή, με υπηρεσίες μπάτλερ μάλιστα, στο Κάστρο του Τορίνο στην Σκωτία. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Distinctive Assets (@swagassets)

Οι υποψήφιοι των Όσκαρ ερμηνείας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας θα λάβουν κάτι παραπάνω όπως μια σειρά προϊόντα πολυτελείας, ετήσια συνδρομή καλλυντικών της Oxygenetix, και ένα κουτί με προϊόντα περιποίησης δέρματος της Byroe αξίας 365 δολαρίων. 

Στο goodie bag περιλαμβάνονται επίσης το φημισμένο μέλι Manuka αξίας 72 δολαρίων το βαζάκι, Posh Pretzels, S. Pellegrino Natural Sparkling Mineral Water και ένα μπουκάλι κρασί Tolani Al Passo 2018 Chianti Classico

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Distinctive Assets (@swagassets)

 Ακόμη συμπεριλαμβάνεται και θεραπεία λιποαναρρόφησης από τη Celebrity Arms αξίας 9.500 δολαρίων, ενώ περιέχονται και πιο προσιτής αξίας δώρα όπως ποικιλία ξηρών καρπών, άρωμα unisex της Piper & Perro αξίας 35$ και βούρτσα μαλλιών από την Tangle Teezer. 

Η 94η Τελετή Απονομής των Oscars θα προβληθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα). Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ. 

Tags: