Γυρίσματα "The Bricklayer": Νέες σκηνές δράσης και επικίνδυνο stunt με αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Η τελευταία μέρα των γυρισμάτων στην Άνω Πόλη
23 Μαρτίου 2022 19:37
Γυρίσματα "The Bricklayer": Νέες σκηνές δράσης και επικίνδυνο stunt με αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Βρεθήκαμε και πάλι στα γυρίσματα της ταινίας "The Bricklayer" για να σας μεταφέρουμε από πρώτο χέρι τα όσα εκτυλίσσονται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, της οποίας το πανέμορφο αστικό σκηνικό έχει μετατραπεί σε ένα πλατό του Χόλιγουντ. 

Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα των γυρισμάτων στην περιοχή της Άνω Πόλης, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, με τα πλάνα του τραβήχτηκαν να λαμβάνουν χώρα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στα κάστρα κοντά στην Πλατεία των Αγίων Αναργύρων. Μάλιστα το συνεργείο της παραγωγής είχε αποκλείσει με κάθε αυστηρότητα τους γύρω δρόμους -πρώτη φορά με τόσο έντονο ύφος- και καλώς έπραξαν τα δέοντα, βάσει της σκηνής που ακολούθησε. 

Το αυτοκίνητο που οδηγεί στις εικόνες ο κασκαντέρ του Aaron Eckhart πατάει τέρμα το γκάζι περνάει τη ράμπα, ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και είδαμε πως για τις ανάγκες της σκηνής πέρασε κυριολεκτικά μέσα από έναν τοίχο για να εμβολίσει ένα άλλο αυτοκίνητο. 

Από αύριο τα γυρίσματα θα μεταφερθούν πίσω στο κέντρο της πόλης. 

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του Unboxholics.com. 

Bricklayer Ανω Πόλη D2

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Renny Harlin του Die Hard 2, πρωταγωνιστεί ο Aaron Eckhart (The Dark Knight Trilogy, Olympus Has Fallen) και η Nina Dobrev (The Vampire Diaries). 

Μερικές πληροφορίες για το The Bricklayer

Το budget της ταινίας φτάνει τα 21 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες. Τα γυρίσματα ήδη λαμβάνουν χώρα και θα κρατήσουν δυο μήνες ακριβώς, καθώς θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου

Κανονικά το Bricklayer βασίζεται σε μυθιστόρημα που βασίζεται στο Βερολίνο, αλλά το σενάριο της ταινίας προσαρμόστηκε από τους Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue) ώστε να εκτυλίσσεται εντός της Θεσσαλονίκης. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του "Bricklayer"

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας δημοσιογράφους και το κάνει να φαίνεται πως η υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται από πίσω. Ο κόσμος ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ και η CIA για να βγει από αυτή την κατάσταση φέρνει στο προσκήνιο τον πιο λαμπρό αλλά και επαναστάτη πράκτορά της. Βγάζοντάς τον από την σύνταξη θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του και να ανακαλύψει την συνομωσία πίσω από όλα.