ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρεθήκαμε στην καταδίωξη του “Bricklayer” – Πλάνα από τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας

Καταδίωξη στην Άνω Πόλη!
19 Μαρτίου 2022 19:02
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρεθήκαμε στην καταδίωξη του “Bricklayer” – Πλάνα από τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας

Μια ακόμη χολιγουντιανή ταινία -η 3η κατά σειρά τους τελευταίους μήνες- γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη, η οποία έχει γίνει το επίκεντρο πολλών κινηματογραφικών παραγωγών και θα  συνεχίσει να είναι.

Βρεθήκαμε, λοιπόν, στα γυρίσματα του “The Bricklayer” και καταγράψαμε από πρώτο χέρι τα όσα εκτυλίχθηκαν στην περιοχή της Άνω Πόλης γύρω από το Τσινάρι και τις παρακείμενες οδούς. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Renny Harlin του Die Hard 2, πρωταγωνιστεί ο Aaron Eckhart (The Dark Knight Trilogy, Olympus Has Fallen) και η Nina Dobrev (The Vampire Diaries)

Βάσει των πληροφοριών που συλλέξαμε γυρίστηκε μια επικίνδυνη σκηνή με κασκαντέρ, καθώς γινόταν καταδίωξη στα στενά της Άνω Πόλης. Ανάμεσα στις σκηνές που γυρίστηκαν ήταν μια σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητα η οποία κατέληξε με μια ελεγχόμενη έκρηξη, που για λόγους ασφαλείας είχε απομακρυνθεί ο κόσμος από την περιοχή.

Στα αποκλειστικά πλάνα και τις φωτογραφίες θα δείτε μερικά πλάνα από τα γυρίσματα της καταδίωξης με τον κασκαντέρ του Aaron Eckhart να βρίσκεται στο τιμόνι του πράσινου αυτοκινήτου, να πραγματοποιεί ένα σπινιάρισμα στα στενά της Άνω Πόλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Unboxholics.com μέσα στις επόμενες ημέρες θα γυριστεί μια εντυπωσιακή σκηνή με εκρήξεις ακριβώς στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα καθώς το Χόλιγουντ φαίνεται να προτιμάει τα όμορφα μέρη της πόλης μας.

Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα της καταδίωξης: 

Περισσότερες φωτογραφίες: 

The Bricklayer Filming Thessaloniki Ano Poli

Μερικές πληροφορίες για το The Bricklayer

Το budget της ταινίας φτάνει τα 21 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες. Τα γυρίσματα ήδη λαμβάνουν χώρα και θα κρατήσουν δυο μήνες ακριβώς, καθώς θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου

Κανονικά το Bricklayer βασίζεται σε μυθιστόρημα που βασίζεται στο Βερολίνο, αλλά το σενάριο της ταινίας προσαρμόστηκε από τους Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue) ώστε να εκτυλίσσεται εντός της Θεσσαλονίκης. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του "Bricklayer"

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας δημοσιογράφους και το κάνει να φαίνεται πως η υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται από πίσω. Ο κόσμος ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ και η CIA για να βγει από αυτή την κατάσταση φέρνει στο προσκήνιο τον πιο λαμπρό αλλά και επαναστάτη πράκτορά της. Βγάζοντάς τον από την σύνταξη θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του και να ανακαλύψει την συνομωσία πίσω από όλα.