Η Courteney Cox έχει το σενάριο του “Scream 6” και είναι έτοιμη για τα γυρίσματα

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει τον Ιούνιο
17 Μαρτίου 2022 20:14
Η Courteney Cox έχει το σενάριο του “Scream 6” και είναι έτοιμη για τα γυρίσματα

Μετά τον τεράστιο χαμό που έκανε στο box office το “Scream” πριν λίγους μήνες, ξέρουμε ήδη πως η 6η ταινία είναι καθ’ οδόν, φυσικά από την Paramount Pictures και την Spyglass. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι για την τροπή που θα πάρει η πλοκή του φιλμ, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πολλά μέλη του cast που είδαμε, θα επιστρέψουν.

Ωστόσο δε γνωρίζαμε -μέχρι τώρα που έγινε επίσημο-, εάν η Courteney Cox θα βρίσκεται στο Scream 6. Όπως όλα δείχνουν, όμως, εκείνη μόλις υπέγραψε και ναι θα παίξει κανονικά την εμβληματική ρεπόρτερ στο επερχόμενο φιλμ του Ghostface.

Μέσα από το podcast του Variety, η Cox είπε:

Πήρα το σενάριο εχθές στα χέρια μου, αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Μόλις το πήρα και ξέρετε έχω συνηθίσει να παίρνω, σενάρια του Shining Vale, τα οποία είναι 26 σελίδες και λέω, ουάου, πρέπει να διαβάσω μόνο ένα σενάριο τώρα. Είμαι ενθουσιασμένη. Αυτό.

Μάλιστα, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτόν τον Ιούνιο στον Καναδά. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως το δίδυμο Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett θα επιστρέψουν στα σκηνοθετικά τους καθήκοντα.

Οι σεναριογράφοι James Vanderbilt και Guy Busick που θα βρίσκονται κανονικά στο 6ο κεφάλαιο δήλωσαν πρόσφατα:

Είναι αλήθεια; Το να συνεργαστούμε για άλλη μια φορά με τους φίλους μας και να συνεχίσουμε την ιστορία του Scream είναι κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Είμαστε συγκλονισμένοι που θα συνεχίσουμε το σύμπαν που δημιούργησαν οι Kevin Williamson και Wes Craven. Είναι όπως θα έλεγε και ο Ghostface, τιμή μας.

Για περισσότερα σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο του Scream παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.