Ο Keanu Reeves είναι ο νέος “Batman” στο DC League of Super-Pets – Δείτε το trailer

Πρεμιέρα το καλοκαίρι για τα όμορφα ζωάκια της DC
07 Μαρτίου 2022 10:13
Ο Keanu Reeves είναι ο νέος “Batman” στο DC League of Super-Pets – Δείτε το trailer

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από την επερχόμενη animated περιπέτεια DC League of Super-Pets, με πρωταγωνιστή εδώ τον Dwayne Johnson και τον Kevin Hart. Πρόκειται για το απόλυτο DC animated και το βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω ξεκινάει με τον Batman, του οποίου τη φωνή δανείζει ο Keanu Reeves.

Στο DC League of Super-Pets, ο Krypto the Super-Dog και ο Superman είναι οι καλύτεροι φίλοι, μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και πολεμούν το έγκλημα στη Metropolis. Όταν ο Superman και η υπόλοιπη Justice League απαγάγονται, ο Krypto πρέπει να πείσει τον Ace το κυνηγόσκυλο, τον PB το γουρουνάκι, τον Merton τη χελώνα και τον Chip τον σκίουρο- να κατακτήσουν τις δικές τους δυνάμεις και να τον βοηθήσουν να σώσει τους ήρωες.

Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch και Ben Schwartz.

Το DC League of Super-Pets θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι στους κινηματογράφους. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.