Avatar 2: Θα μπορέσει να φέρει πίσω τον κόσμο στις αίθουσες 13 χρόνια μετά τη πρώτη ταινία;

Το αφεντικό της 20th Century απαντάει…
04 Μαρτίου 2022 14:09
Avatar 2: Θα μπορέσει να φέρει πίσω τον κόσμο στις αίθουσες 13 χρόνια μετά τη πρώτη ταινία;

Το Avatar 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους, ύστερα από σχεδόν 13 ολόκληρα χρόνια που είδαμε το πρώτο φιλμ. Το sequel που βρίσκεται (μαζί με τις άλλες ταινίες) στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια, θα κάνει πρεμιέρα σε μερικούς μήνες δια χειρός James Cameron.

Τώρα, το αφεντικό της 20th Century, ο Steve Asbell, μίλησε για το δημοφιλές franchise του Avatar και συγκεκριμένα για το 2ο κεφάλαιο, το οποίο θα έρθει σύντομα στους κινηματογράφους. Όπως λέει χαρακτηριστικά, αυτό το φιλμ θα τους “τρελάνει όλους”.

Δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό που έχει κάνει ο James Cameron.

Σχετικά με τη διαφορά χρόνων που έχει το Avatar 2 με το πρώτο Avatar που είδαμε το 2009, ο Asbell είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ανησυχεί σχεδόν καθόλου γιατί το μάρκετινγκ της Disney είναι πολύ ισχυρό.

Μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει καλύτερο μάρκετινγκ από αυτό της Disney. Θα κάνουν απίστευτη δουλειά και θα αναζωπυρώσουν το πάθος των fans.

Το Avatar 2 θα είναι συναρπαστικό από μόνο του, αλλά επίσης θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να δούμε αυτούς τους χαρακτήρες και πάλι και πως έχουν εξελιχθεί. Αφορά λιγότερο στο γιατί το Avatar είναι μια πραγματικά μεγάλη ταινία και περισσότερο για το πώς το Avatar ήταν μια πραγματικά σημαντική πολιτιστική στιγμή για το κοινό.

Δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να πειστεί ο κόσμος να επιστρέψει στις αίθουσες.

Το Avatar 2 θα παρουσιάσει πολύ περισσότερο την Pandora και θα μας δείξει πολλά δάση του πλανήτη, αλλά θα μας πάει και κάτω από το νερό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το Avatar 2, οι επόμενες ταινίες που θα ολοκληρώσουν την επική πενταλογία θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

  • Avatar 3 (20 Δεκεμβρίου 2024)
  • Avatar 4 (18 Δεκεμβρίου 2026)
  • Avatar 5 (22 Δεκεμβρίου 2028)

Το Avatar 2 είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2022.