Ο John Cena "ψήνεται" για συνάντηση με τον The Rock ως Black Adam στο Peacemaker

Συνάντηση τιτάνων του WWE και του σύμπαντος της DC
26 Φεβρουαρίου 2022 19:13
Ο John Cena "ψήνεται" για συνάντηση με τον The Rock ως Black Adam στο Peacemaker

Δύο πρώην αστέρες του WWE που έγιναν αστέρες του σινεμά και μάλιστα πολύ επιτυχημένοι. Ειδικά ο πρώτος που ξεπήδησε από τα ρινγκ στη μεγάλη οθόνη είναι και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Οι καριέρες των John Cena και Dwayne Johnson τέμνονται και στο σύμπαν της DC αφού αμφότεροι υποδύονται τον Peacemaker και τον Black Adam. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Comicbook.com ο Cena που απολαμβάνει την επιτυχία του Peacemaker από fans και κριτικούς μίλησε για το ενδεχόμενο συνάντησής του με τον "The Rock". Το καλύτερο είναι πως μίλησε ξεκάθαρα ότι "ψήνεται" και πως θα ήταν τιμή του κιόλας: 

Θα πω το ίδιο πράγμα που λέω όταν υπάρχουν οι πιθανότητες σε αυτό το σύμπαν...θα ήταν τιμή μου και προνόμιό μου να παίξω μαζί του. Αλλά σόρρυ παίδες δεν είναι στο χέρι μου οπότε δεν ξέρω. Είναι πέραν των δυνάμεών μου. 

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί στα ριγνκ του WWE οπότε εάν η τιτανομαχία μεταφερθεί και στο DCEU με οποιονδήποτε τρόπο είτε σαν εχθροί είτε σαν σύμμαχοι, οι fans θα παραληρούν.