Tom Holland: Παραλίγο να χάσει το δόντι του στα γυρίσματα του Uncharted

Το δαχτυλίδι του Nathan Drake έφταιγε για όλα
18 Φεβρουαρίου 2022 16:20
Tom Holland: Παραλίγο να χάσει το δόντι του στα γυρίσματα του Uncharted

Σε μια από τις παράξενες πτυχές των γυρισμάτων του Uncharted αναφέρθηκε ο Tom Holland, ο οποίος αποκάλυψε πως παραλίγο να χάσει το δόντι του σε μια από τις σκηνές. Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun ο 25χρονος αστέρας της ταινίας αναφέρθηκε στο ότι ένα δαχτυλίδι που έπρεπε να φοράει στο λαιμό του προκαλούσε σοβαρό πρόβλημα:

Έπρεπε να φτιάξουμε ένα λαστιχένιο για τις σκηνές μάχης επειδή συνεχώς με πετύχαινε στα δόντια" είπε ο Holland. Προφανώς αναφέρεται στο εμβληματικό δαχτυλίδι με την επιγραφή "Sic Parvis Magna" που φοράει ο χαρακτήρας του Nathan Drake στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών Uncharted. 

Πραγματικά πονούσε πολύ. Έπρεπε να πω στον κατασκευαστή των props "μπορείς να μου φτιάξεις ένα λαστιχένιο; Κάθε φορά που γυρνούσα να ρίξω γροθιά σε κάποιον, αναπηδούσε και με χτυπούσε κατευθείαν στα δόντια. Από τύχη δεν έχασα κανένα. 

Διαβάστε τη σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncada (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Το UNCHARTED προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.