Ετοιμαστείτε για αρκετές νέες Teenage Mutant Ninja Turtles ταινίες

Οι οποίες θα ακολουθήσουν το reboot του Seth Rogen
16 Φεβρουαρίου 2022 20:10
Ετοιμαστείτε για αρκετές νέες Teenage Mutant Ninja Turtles ταινίες

Τις τελευταίες ώρες η συνδρομητική υπηρεσία Paramount+ έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, με πολυάριθμες ανακοινώσεις, όπως οι νέες ταινίες του Μπομπ Σφουγγαράκη, το Star Trek 4 και το τρίτο Sonic. Στο πλαίσιο αυτό, η Nickelodeon, το περιεχόμενο της οποία φιλοξενείται εκεί, ανακοίνωσε πως και οι λάτρεις των Teenage Mutant Ninja Turtles δε θα μείνουν παραπονέμενοι.

Αναλυτικότερα, στο άμεσο μέλλον μπορείτε να περιμένετε διάφορες ταινίες στο σύμπαν των μεταλλαγμένων χελωνών. Ναι, καλά διαβάσατε, πληθυντικός αριθμός.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα στο 2023 θα κάνει το ντεμπούτο της μια νέα ταινία-reboot για τα Χελωνονιντζάκια, παραγωγός της οποίας θα είναι ο γνωστός κωμικός Seth Rogen, ο οποίος έχει παίξει σε κωμωδίες όπως το λατρεμένο Superbad. Το animated αυτό project, το οποίο σκηνοθετεί ο βετεράνος του χώρου Jeff Rowe, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για τo franchise, αφού αμέσως μετά θα ακολουθήσουν διάφορες ταινίες που θα εστιάζουν στους villains.

Για την ώρα δε διευκρινίστηκε πόσες θα είναι αυτές ή ποιους χαρακτήρες θα αφορούν, αλλά σίγουρα το σύμπαν των Teenage Mutant Ninja Turtles έχει αρκετούς κακούς για να καλύψουν το ρόλο, όπως ο Shredder, ο Krang και ο Rat King.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το νέο animated σύμπαν, στα σκαριά βρίσκεται και μια ακόμη live action ταινία, για την οποία όμως δεν αποκαλύφθηκαν νεότερα.

Όλο αυτό το περιεχόμενο αναπτύσσεται για τη συνδρομητική υπηρεσία Paramount+.

Tags: