Χελωνονιντζάκια: Το νέο παιχνίδι τους έρχεται με άρωμα από τα παλιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δωρεάν από την πρώτη μέρα για τους Game Pass συνδρομητές
09 Ιουνίου 2022 23:15
Χελωνονιντζάκια: Το νέο παιχνίδι τους έρχεται με άρωμα από τα παλιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργια παιχνίδι από τα θρυλικά Χελωνονιντζάκια! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest αποκαλύφθηκε ότι το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Ιούνιο για τις κονσόλες και το PC, ενώ θα διατεθεί από την πρώτη ημέρα και στο Xbox Game Pass.

Πρόκειται για ένα side-scrolling beat ‘em up παιχνίδι που φτιάχνεται από την Tribute Games με publisher την Dotemu. Στο trailer που θα δείτε και εσείς παρακάτω έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα έχει και multiplayer mode με έως και 6 παίκτες, έτσι ώστε να το απολαύσετε στο έπακρο με την παρέα σας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Wikipedia, ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τη σειρά κινουμένων σχεδίων του 1987, καθώς και από τα arcade παιχνίδια της Konami των ‘80s και ‘90s.

Στη νέα τους περιπέτεια, τα λατρεμένα χελωνονιντζάκια Leonardo, Raphael, Michelangelo και Donatello θα περάσουν από μια σειρά χαρακτηριστικών τοποθεσιών της TMNT σειράς, από τους υπονόμους της Νέα Υόρκης μέχρι τη Διάσταση X. Στο ταξίδι αυτό θα έρθουν συναντήσουν απέναντί τους villains όπως οι Bebop, Rocksteady, Krang και Shredder.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4, Nintendo Switch και Xbox (από την πρώτη ημέρα και στο Game Pass) στις 16 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.