Το νέο Teenage Mutant Ninja Turtles παιχνίδι θα ξυπνήσει retro αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τους δημιουργούς του Streets of Rage 4
11 Μαρτίου 2021 12:54
Το νέο Teenage Mutant Ninja Turtles παιχνίδι θα ξυπνήσει retro αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Streets of Rage 4 που λάτρεψαν οι περισσότεροι fans, η publishing εταιρία Dotemu επιστρέφει μια έναν ακόμη τίτλο που θα ξυπνήσει retro αναμνήσεις. Ο λόγος γίνεται για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge που αναπτύσσεται από την Tribute Games, η οποία στο παρελθόν μας είχε χαρίσει τα Flinthook και Mercenary Kings.

Στη νέα τους περιπέτεια, τα λατρεμένα χελωνονιντζάκια Leonardo, Raphael, Michelangelo και Donatello θα περάσουν από μια σειρά χαρακτηριστικών τοποθεσιών της TMNT σειράς, από τους υπονόμους της Νέα Υόρκης μέχρι τη Διάσταση X. Στο ταξίδι αυτό θα έρθουν συναντήσουν απέναντί τους villains όπως οι Bebop, Rocksteady, Krang και Shredder.

Όπως μπορείτε να δείτε από το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, το παιχνίδι δανείζεται λίγο από το στυλ του TMNT: Turtles In Time της Konami που κυκλοφόρησε το 1991 και άλλων αντίστοιχων retro κυκλοφοριών της εποχής. Μάλιστα, οι old-scool ρίζες δεν αφορούν μόνο το εικαστικό κομμάτι με την pixel-art αισθητική, αλλά φτάνουν και στους brawling μηχανισμούς του συστήματος μάχης. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση.

Για την ώρα η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge παραμένουν άγνωστα.

Tags: