Το Star Trek 4 είναι γεγονός με τον Chris Pine και όλο το παλιό cast!

Και J.J. Abrams στην παραγωγή
16 Φεβρουαρίου 2022 12:22
Το Star Trek 4 είναι γεγονός με τον Chris Pine και όλο το παλιό cast!

Μετά από αρκετές αλλαγές, η Paramount Pictures ανακοίνωσε και επίσημα ότι η παραγωγή του “Star Trek 4” προχωράει και επίσημα. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο Matt Shakman θα βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ ο J.J. Abrams θα βρίσκεται στην παραγωγή, όπως επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή παρουσίαση της ViacomCBS στους επενδυτές.

Η Paramount επιβεβαίωσε, επίσης, ότι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες με τους Chris Pine, Zachary Quinto και Zoe Saldaña, καθώς και με άλλα μέλη του παλιού cast για να επιστρέψουν στους ρόλους τους, με την παραγωγή να ξεκινά αργότερα μέσα στη χρονιά. Το στούντιο μιλάει επίσης με τους Karl Urban, John Cho και Simon Pegg για να εμφανιστούν ξανά ως Dr. Bones, Sulu και Scotty αντίστοιχα.

Ο J.J. Abrams δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε στη νέα Star Trek ταινία που θα ξεκινήσει την παραγωγή της στο τέλος της χρονιάς και θα περιλαμβάνει το αρχικό μας cast και μερικούς νέους χαρακτήρες. Πιστεύω θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό, συναρπαστικό και θα πάει το Star Trek σε νέες περιοχές που απλά δεν έχετε ξαναδεί.

Ο Shakman επιβλέπει επίσης και το σενάριο που γράφτηκε από τον Josh Friedman (Snowpiercer) και τον Cameron Squires (WandaVision). Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή, αν και αναμένεται να συνεχιστεί η ιστορία μετά την Τρίτη ταινία του Justin Lin, Star Trek Beyond.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από μερικά χρόνια ο Quentin Tarantino ήθελε να γράψει μια Star Trek ταινία, η οποία μάλιστα θα ήταν R-rated -φυσικά- και με αρκετούς θρύλους του Star Trek να εμπλέκονται. Ακόμη μια ταινία βρισκόταν υπό ανάπτυξη από τον Noah Hawley του τηλεοπτικού "Fargo", όμως και τα δύο projects μπήκαν στον πάγο αφού ο Tarantino τελικά αποχώρησε και η Paramount θέλησε να βαδίσει ένα διαφορετικό μονοπάτι για το franchise.

Φήμη: Ακυρώθηκε το Star Trek 4

Για περισσότερα σχετικά με το Star Trek 4 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.