Η 3η ταινία του Sonic είναι γεγονός – Έρχεται και live-action σειρά με τον Knuckles

Τα νέα projects βρίσκονται στα σκαριά
16 Φεβρουαρίου 2022 11:47
Η 3η ταινία του Sonic είναι γεγονός – Έρχεται και live-action σειρά με τον Knuckles

Πριν μερικές ημέρες πήραμε μια πλήρη γεύση από το Sonic the Hedgehog 2 και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα και άλλες πληροφορίες για το μέλλον του μπλε σκαντζόχοιρου. Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, η Sega είναι πολύ σίγουρη για τις ταινίες του Sonic και έτσι ανακοίνωσε και επίσημα ότι η 3η ταινία βρίσκεται στα σκαριά.

Τα νέα δε σταματούν όμως στο Sonic the Hedgehog 3, καθώς έγινε επίσης γνωστό ότι ετοιμάζεται μία live-action τηλεοπτική σειρά που θα επικεντρώνεται στον Knuckles, με πρωταγωνιστή τον Idris Elba. Φυσικά και η Sega συνεργάζεται για αυτά τα δύο project με την Paramount, ενώ η σειρά αναμένεται στην streaming υπηρεσία, Paramount+.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και την επίσημη ανακοίνωση που έγινε από τον CEO της Sega Corp. Haruku Satomi:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η 3η ταινία του Sonic, καθώς και η πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια αξιοσημείωτη συνεργασία με την Paramount και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το franchise του Sonic the Hedgehog μαζί τους.

Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για το franchise με την 2η ταινία να κυκλοφορεί τον Απρίλιο, καθώς και το Sonic Frontiers, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι που θα έρθει αυτές τις γιορτές.

To Sonic the Hedgehog 2 αναμένεται ακόμη πιο σπινιαριστό και πιο εντυπωσιακό, καθώς ο Dr. Robotnik του Jim Carrey επιστρέφει δριμύτερος και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Στο πλάι του Sonic θα βρεθεί ο Tails (Colleen O’Shaughnessey), ενώ απέναντί του ο Knuckles του Idris Elba, ο οποίος κυριολεκτικά φλεξάρει τις γροθιές του. Στο sequel του Sonic the Hedgehog επιστρέφουν και οι James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell, και Lee Majdoub στους ρόλους τους.

Το Sonic The Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2021.