To Spider-Man: No Way Home έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα Oscars -και όλες οι superhero ταινίες

Οι Marvel fans ξεκίνησαν ένα κύμα υποστήριξης στα social media
15 Φεβρουαρίου 2022 20:00
To Spider-Man: No Way Home έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα Oscars -και όλες οι superhero ταινίες

Τα φετινά Oscars θα είναι τα πρώτα που θα αναγνωρίσουν την "ταινία του κοινού" καθώς θα διεξαχθεί ειδική online ψηφοφορία μέσω του Twitter όπου θα τιμηθεί μια ταινία ανεξάρτητα από το εάν είναι ήδη υποψήφια. Σαφέστατα πρόκειται για μια κίνηση στοχευμένη σε νεαρότερο κοινό και με σκοπό να τραβήξει τα βλέμματα του mainstream κοινού στην 94η Τελετή Απονομής των Oscars. 

Έτσι ανοίγει η πόρτα ούτως ώστε ο pop culture κινηματογράφος να πάρει την πολυπόθητη αναγνώριση και με αυτόν τον τρόπο να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στις ελπίδες του Spider-Man: No Way Home να πάρει ένα δικό του Oscar σπίτι στο τέλος της βραδιάς. Αυτό βέβαια ισχύει και για κάθε άλλο blockbuster φιλμ που προβλήθηκε φέτος, αν και βάσει του ντόρου και των εισιτηρίων που έκοψε, το πιο πιθανό είναι πως η Marvel θα...πετύχει τον απώτερο σκοπό της. 

Οι fans του Spidey ξεκίνησαν ήδη το κύμα υποστήριξής τους στο "No Way Home" ρίχνοντας τη δική τους ψήφο. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου. 

 

 

 

Ποια θα είναι η πρώτη #OscarsFanFavorite ταινία; Θα το μάθουμε την Κυριακή 27 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδος) στην μεγάλη βραδιά των Oscars 2022.