Η αγκαλιά των Spider-Men στο "No Way Home" έχει μεγαλύτερη σημασία λέει ο Tom Holland

Αποκάλυψε πώς συνέβη μια από τις χαρακτηριστικές συγκινητικές στιγμές της ταινίας
05 Φεβρουαρίου 2022 20:12
Η αγκαλιά των Spider-Men στο "No Way Home" έχει μεγαλύτερη σημασία λέει ο Tom Holland

Τόσο καιρό ο Tom Holland και οι συμπρωταγωνιστές του απέφευγαν να αποκαλύψουν το παραμικρό για το Spider-Man: No Way Home, όμως από τότε που η Marvel και η Sony Pictures σήκωσαν το πέπλο των μυστικών του και δεν θεωρούνται επίσημα spoilers, ο 25χρονος αστέρας μπορεί να μιλήσει ανοιχτά. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Holland μίλησε εκτενώς για μια από τις χαρακτηριστικές συγκινητικές στιγμές του No Way Home που μοιράστηκε με τους άλλους δύο Spider-Men, τους Tobey Maguire και Andrew Garfield

Πρόκειται για την σκηνή που ουσιαστικά αποχαιρετίζονται οι τρεις Spider-Men με μια αδερφική αγκαλιά έχοντας μόλις ολοκληρώσει την αποστολή τους και έσωσαν το Multiverse. Ο Holland αποκάλυψε πως αυτή η σκηνή συνέβη στην πραγματικότητα αυθόρμητα και είναι κάτι που ο ίδιος του έκανε όταν τους πρωτοσυνάντησε στο πλατό.

Μιλώντας στο THR είπε: 

Πράγματι εκείνη η στιγμή ήταν εμπνευσμένη από ένα αληθινό περιστατικό. Ήμασταν στο πλατό και γυρίζαμε τη σκηνή στην ταράτσα εκεί όπου συναντώ τα παιδιά για πρώτη φορά και πριν από μια σκηνή μου έπρεπε να γίνει κοντινό και άρα να βγάλω όλο το συναίσθημα στο πλάνο. Τότε πήγα στον Tobey και τον Andrew εκεί που καθόντουσαν, τους αγκάλιασα και τους είπα "Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ πολύ που το κάνατε αυτό. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Σας ευχαριστώ που ανυψώσατε τον Spider-Man με τον δικό σας τρόπο. Σας ευχαριστώ που είτε τόσο ευγενικοί και το μοιράζεστε αυτό μαζί μου. Σας ευχαριστώ που κάνατε ένα άλμα πίστης και επιστρέψατε

Ο Holland συνεχίζει και αναφέρει: 

Ο Tobey δεν είχε παίξει για σχεδόν 10 χρόνια οπότε όλοι αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλον και όλοι κλαίγαμε γιατί σήμαινε τόσα πολλά για εμάς. Και ο Jon Watts, η Amy Pascal και οι σεναριογράφοι είδαν τη στιγμή και είπαν "Άψογα! λοιπόν τώρα ξέρουμε πως θα πούνε αντίο ο ένας τον άλλο". Ουσιαστικά μετά ξαναγυρίσαμε αυτή την αυθόρμητη στιγμή μεταξύ μας. 

Επίσης, σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του ο Tom Holland είπε πως υποστηρίζει την ιδέα του να γίνει το The Amazing Spider-Man 3 με τον Andrew Garfield. 

Σύντομα η ταινία θα σταματήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους καθώς διέρρευσαν πληροφορίες για την Blu-ray κυκλοφορία, η οποία θα είναι γεμάτη με πλούσιο bonus υλικό.