Είναι επίσημο: Ο Ghostface επιστρέφει με την 6η ταινία του Scream!

Με την ομάδα από τη φετινή ταινία
03 Φεβρουαρίου 2022 20:45
Είναι επίσημο: Ο Ghostface επιστρέφει με την 6η ταινία του Scream!

Είναι επίσημο! Το Scream 6 είναι γεγονός, καθώς μόλις ανακοινώθηκε από τα χείλη της Paramount Pictures και της Spyglass. Συγκεκριμένα, το νέο αυτό φιλμ θα είναι η συνέχεια του ιδιαίτερα πετυχημένου 5ου κεφαλαίου που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές εβδομάδες.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η ομάδα που έφτιαξε το Scream 5 θα επιστρέψει κανονικά, κάτι που σημαίνει πως οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett του “Ready or Not” θα καθίσουν και πάλι στην καρέκλα της σκηνοθεσίας. Το Scream 5 γνώρισε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να γνωρίζει, με έσοδα που πλέον έχουν ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια. Σε αυτή την ταινία επέστρεψαν οι Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette και Marley Shelton, ενώ γνωρίσαμε και τους Dylan Minnette, Sonia Ben Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Jack Quaid, Jenna Ortega, Melissa Barrera και Marley Shelton.

Οι εκπρόσωποι της Paramount Pictures και της Spyglass Entertainments δήλωσαν ότι είναι εξαιρετικά ευγνώμονες στους fans σε όλο τον κόσμο που δέχτηκαν με ενθουσιασμό τη νέα ταινία του Scream.

Οι σεναριογράφοι James Vanderbilt και Guy Busick που θα βρίσκονται κανονικά στο 6ο κεφάλαιο δήλωσαν:

Είναι αλήθεια; Το να συνεργαστούμε για άλλη μια φορά με τους φίλους μας και να συνεχίσουμε την ιστορία του Scream είναι κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Είμαστε συγκλονισμένοι που θα συνεχίσουμε το σύμπαν που δημιούργησαν οι Kevin Williamson και Wes Craven. Είναι όπως θα έλεγε και ο Ghostface, τιμή μας.

Για περισσότερα σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο του Scream παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.