Tom Holland: Έμεινε "κάγκελο" μόλις έμαθε πώς τα πηγαίνει το Spider-Man στο box office (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είχε ιδέα πόσο κοντά είναι το "No Way Home" στο να κατακτήσει την κορυφή του box office στις ΗΠΑ
02 Φεβρουαρίου 2022 19:53
Tom Holland: Έμεινε "κάγκελο" μόλις έμαθε πώς τα πηγαίνει το Spider-Man στο box office (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμφίβολα έγραψε ιστορία η εμπορική επιτυχία του Spider-Man: No Way Home το οποίο ακόμα παραμένει σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο στην κορυφή των προτιμήσεων. Αυτό αντανακλάται και από τα $1.74 δισεκατομμύρια δολάρια που έχει αποφέρει μέχρι σήμερα στα ταμεία των Sony Pictures και Marvel Studios. Επειδή όμως αυτόν τον καιρό ο Tom Holland τρέχει με την προώθηση της νέας του ταινίας, "Uncharted", δεν πρόλαβε να μάθει τα νέα. 

Σε μια συνέντευξή του στο BackstageOL, ο Holland παραβρέθηκε για να συζητήσει το Uncharted και όχι το νέο "Spider-Man" φιλμ, και εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος του ανέφερε την εμπορική πορεία του No Way Home. Συγκεκριμένα του είπε πως βρίσκεται "μια ανάσα μακριά" από το να γίνει η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία για το αμερικάνικο box office, καθώς απέχει $20 εκατομμύρια από αυτόν τον στόχο και να ξεπεράσει το "Avatar". 

Στο άκουσμά του ο 25χρονος Holland έμεινε κυριολεκτικά "κάγκελο", όπως θα δείτε παρακάτω. 

Μπορεί να απέχει τόσο λίγο από το να καταφέρει αυτό το επίτευγμα στο box office των ΗΠΑ, όμως η εικόνα στο παγκόσμιο box office είναι αρκετά διαφορετική. Εκεί δεν πρόκειται να ξεπεράσει ούτε το Avengers: Infinity War που βρίσκεται στη 5η θέση παγκοσμίως, αλλά θα μπορεί να καυχιέται πως είναι η 6η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία του σινεμά.