Φήμη: Η μυστηριώδης videogame ταινία του Dwayne Johnson είναι το Call of Duty!

Αυτή μάλλον είναι η 'badass" ταινία που ετοιμάζει
31 Ιανουαρίου 2022 18:03
Φήμη: Η μυστηριώδης videogame ταινία του Dwayne Johnson είναι το Call of Duty!

Πριν από μερικές μέρες ο Dwayne Johnson δημιούργησε αρκετό ντόρο όταν ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια νέα ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδι. Μάλιστα όταν κλήθηκε να αποκαλύψει ποιο είναι δεν είπε κάτι περαιτέρω εκτός από το ότι πρόκειται για ένα "badass" παιχνίδι που "έπαιζε από παλιά". Τελικά δεν πρόκειται ούτε για το Mortal Kombat 2, αλλά μια νέα φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από ένα site με έγκυρο σερί, ρίχνει φως στην υπόθεση. 

Πηγές που επικαλείται το GiantFreakinRobot αναφέρουν πως ο "The Rock" έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για την μεταφορά του Call of Duty στη μεγάλη οθόνη, μέσω της εταιρίας παραγωγής του, Seven Bucks Productions. Ναι, το Call of Duty θα είναι η επόμενη σειρά βιντεοπαιχνιδιών που θα γίνει ταινία εάν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές.

Φυσικά είναι επίσης πολύ νωρίς για να υποθέσουμε ή να γνωρίζουμε εάν η ταινία Call of Duty θα βασίζεται στα "Modern Warfare" ή στην "Black Ops" σειρά. 

Ταινίες επίσης αποκτούν τα "Uncharted" (πρεμιέρα τον Φεβρουάριο)καθώς και το Ghost Of Tsushima, από την PlayStation Productions. Tο 'Halo" ένα ακόμη θρυλικό FPS του Xbox θα κάνει το "άλμα" με την επερχόμενη live-action τηλεοπτική υπερπαραγωγή του, ενώ αναμένεται και η σειρά The Last of Us του HBO. 

Αν και η Activision είχε ακυρώσει τα κινηματογραφικά της πλάνα το 2020, διότι κάποτε ήθελε το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν, φαίνεται πως το project ανασταίνεται λόγω του Johnson. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόσφατα η Activision εξαγοράστηκε από την Microsoft σε ένα ιστορικό deal ύψους $68 δις δολαρίων